Štastné a veselé vánoce!

/pic/news/vanoce2010
Jménem celé redakce Vám přeji krásné prožití Vánočních svátků, hodně dárečků pod stromeček, pohodu u rodinného krbu, ale také hodně zdraví a silný žaludek při oslavách. Nezapomeňte navštívit své příbuzné, ale i ty, kteří již nejsou mezi námi. Hodně štěstí nejen při hraní World of Warcraft, ale i ostatních her, jako je Starcraft či Diablo. Ať vyděláte hodně goldíků, pokoříte všechny bosse, štěstí v arénách a battlegroundech a hlavně v guildě.

Vánoční wallpaper

Děkujeme všem za přízeň, kterou jste nám zachovali a že nadále navštěvujete váš/náš web, kde Vám přinášíme novinky ze světa WoW. Na závěr ještě jednou Šťastné a Veselé prožití Vánočních svátků a buďte na sebe hodní. Snad se tu sejdeme ve zdraví i příští rok. Team WoWfan.cz

Vánoční básnička od Enrage (Andrej Klobušník)

Včera v noci mi do sna vkročil anjel. Či už ho poslal Boh alebo halucinácie z vodnej fajky, vnukol mi nápad, aby som využil svojho nepatrného talentu na veršovanie a zložil niečo o Vianociach.
Vianoce sú tu, už klopú na dvere A Azeroth posiela vojny do prdele Vojaci skladajú zbrane, mali už dosť boja Je to predsa čas lásky a pokoja Tak si vypni PvP mód a nerob žiadne srandy Aj tak sú prázdne všetky Battlegroundy Cez Vianoce sa odkladajú všetky hádky sváry A veľkí gangstri dostanú banán stály. Ozdoby už v Ironforgi visia na jedli Druidi preč s formou, inak ste v prdeli! Všetci obskakujú Deda Mráza, Eventové questy plnia hneď a zaraz Priest sa teší zo zelenej košele od maminy, pridá mu hodne intelu a kus do staminy Warr sa z neho smeje, čo sú to za kraviny Rozbaľuje svoje nové Wrathfull leginy Blacksmitheri zavesili brnenia na klinec Teraz klepú rezne ostošesť Vedľa to šaman praží na fire toteme A mi alíkom šťastné Vianoce prajeme. Horďáci tiež boli dobrí celý rok Dostanú darčeky a nie na zadok Akurát pred Orgrimmarom vypaľuje undead metalista Pomýlil si Vianoce s koncertom Iron Maiden dozaista Všetci si spievajú vianočné koledy len on Run To The Hills tajak šalený V meste je príma zimná nálada Škoda, že v +20 sneh nepadá Všetci si už odbalili vianočné dary Cinkotajú sekery, brúsky a podobné krámy Len ich zatiaľ odložte, horďáci milí aby ste hneď Ashenvale celý nevyhubili Tak vám prajeme silu a nervy na nový datadisk S Garroshom to nebude práve fajný zisk Ale vy všetko dáte, chce to len zvyk Thrall sa raz vráti a natrie mu pysk.

Naposledy upravil/a Jerryky 24.12.2010 v 19:45:47.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Enrage 24.12.2010 20:57

inak, Jery, dakujem ti, ze si dal moju basnicku sem, vazim si to je uz druhy darcek od WoWfan

Enrage 24.12.2010 20:54

Futy
Vánoce jsou o tom, že mají být lidi spolu ne o dárcích
Prazdne reci. Vianoce su o tom, ze sa narodil Jezis.

Jerryky 24.12.2010 20:49

Futy
Vánoce jsou o tom, že mají být lidi spolu ne o dárcích
Přesně tak!

Enrage 24.12.2010 20:48

no, ved budu u nas susedia, ked sa pridu stazovat, ze to mam dat tichsie

Futy 24.12.2010 20:46

Vánoce jsou o tom, že mají být lidi spolu ne o dárcích

Enrage 24.12.2010 20:46

ale najviac ma zabilo jak moja mama Fuj, v tom mase je kost a dedo na to Ta hej, ta zato sa vola rebro ne?

Enrage 24.12.2010 20:44

Ja som dostal Hi-fi vezu a CD Led Zeppelin, aby susedia az do noveho roka nevedeli spat, pretoze ja MILUJEM ROCK N´ ROLL !!!

Draw 24.12.2010 20:43

tak co ste dostaly já se musim pochlubit že sem dostal televizi ale mam ji jako monitor

Anstriber 24.12.2010 16:21

Toren
thumbs up hlavně za toho Santu
Amerika nám vymyslela WoW ale tradice jsou tradice chlapče

Toren 24.12.2010 15:33

Anstriber
Lidi víte jaky já jsem nadavač tak dneska změna Máme hezké české zvyky nechceme ty z Ameriky, žádny krocan byť jen půl, kapr patří na náš stůl. Krásne dárky, plná bříška, ...máme přeci od Ježíška, proto můžem kopnout směle Santa Clause do pr... Hezké Vánoce
thumbs up hlavně za toho Santu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet