Statistiky ze srazu

/pic/uploaded/sraz_pub

Sraz je za námi, videa jsou ve střižně a fotky se vyvolávají v temné komoře. To nám ale nebrání napsat pár statistik o tom, kolik tam bylo Alíků, Horďáků, chlapů, holek atd. Statistiky dělal Novom, který pracně obíhal s notýskem všechny návštěvníky. takže se pojďme na to podívat.

Z jaké frakce jste?
  • Aliance: 22
  • Horda: 27

Zde si jistě všimnete jen mírné převahy Hordy nad Aliancí. To dokazuje, že Aliance není na Drak'thulu tak mrtvá, jak si mnozí myslí, najde se jich tam ještě dost.

Na jakém typu serveru hrajete?
  • Free: 0
  • Ofik: 46
  • Nehrající: 3

Jak vidíte, neodvážil se mezi nás jediný freečkař z našeho webu. Což je možná škoda, ale pro někoho to může být dobře. Mě osobně to moc nepřekvapilo. Lidi z free serverů mívají vlastní srazy. Také tu byli i 3 lidé, kteří WoWko nikdy nehráli a to mě překvapilo.

Jakého jste pohlaví?
  • Žena: 7
  • Muž: 42

Převaha mužů se dala čekat. Přece jen WoWko a počítačové hry vůbec hrají více chlapi. Ovšem dámy se mezi osazenstvem neztratily, ba naopak, některé byly ozdobou srazu.

Odkud jste se dozvěděli o srazu?
  • WoWfan.cz: 24
  • Guilda (server): 25

Tady je to skoro půl na půl. Více se lidi dozvěděli o srazu od své guildy nebo ze serveru. Těsně za nimi jsou lidé, kteří se dozvěděli o srazu z našeho webu.

Odkud jste?

Tady si myslím, že vypisováni by bylo zbytečné, když Novom udělal mapku, takže se koukněte, odkud dorazili lidi na sraz. Tímto padají výmluvy mnohých lidí, kteří nepřijeli, jelikož to měli "daleko". Přijeli totiž i lidi ze Slovenska.

mapa

Na videa, fotky a články (článek) ze srazu se můžete těšit v průběhu týdne. Doufáme, že přijedete i příští rok na další oficiální sraz WoWfan.cz a Drak'thulu!



Naposledy upravil/a Novom 10.10.2010 v 22:20:37.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Divinespite 11.10.2010 16:43

hmmm pěkný ...ja bych přijel ale jako mam 13 a rodičevmě kvuli srazu wowhračů do prahy nepovezou ot me drive uskrti .....

Tisenka 11.10.2010 15:38

Kdo přijel z České Skalice? kuaaaaaa bych přilít taky

Javorovej 11.10.2010 13:05

Riko
wall of text
To můžu, ale když už ji nemám, tak si ten víkend musim nahradit a samozřejmě, že zdarma. 2 dny od rána do večera v práci v plnym zápřahu...ale za ten sraz to určitě stálo.

Draw 11.10.2010 12:55

v Bechyni bydlí moje babička

Riko 11.10.2010 12:12

Javorovej
Chodim do práce (i přes víkendy), papírů jak ....., práce s tim jak ..... a přesto jsem to to smetl ue stolu a jel. Tohle je jednou za rok, práce každej den
Jenze ty si muzes vzit dovolenou (mas narok na 20 dni)ale ja si dovolenou vzit nemuzu. Navic sme dostaly za ukol se naucit na pisemky a ze toho uceni neni malo ti muze potvrdit kazdej. Navic ty ses z Berouna takze to mas 5 kroku, ja ze Znojma takze to mam 500 km. Vim ze prijely i sousedi ze Slovenska a to je dal nez 500 km ale ja opravdu byl vytizen ucenim. Kdyby se to konalo tady v Brne tak jedu ale Praha je pro me moc daleko.

Snake Plisken 11.10.2010 12:01

killer.exe
http://beta.wowfan.cz/pic/mapa.png 404...
Jak již Wrent říkal, beta má oddělené FTP od normal webu. Takže tam nové obrázky nejsou hned, ale tehdy, až je tam zkopíruje.

Bartyx 11.10.2010 11:30

Kdo byl z Bechyně. Tam to mám kousek a pochází odtud moje přítelkyně :-)

Javorovej 11.10.2010 11:25

Riko
U me to neni lenost ale cas. Chodim na vejsku a uceni mam az nad hlavu.
Chodim do práce (i přes víkendy), papírů jak ....., práce s tim jak ..... a přesto jsem to to smetl ue stolu a jel. Tohle je jednou za rok, práce každej den

Mondrogar 11.10.2010 11:05

Snake Plisken
Měl si jet a nemusel by si se stydět.Navíc když si všimneš, tak tam není ani Brno.
No to je taky napad delat sraz pred vejplatou ze ? :-DTj fakt a to ma o kolik ? 10x vic obyvatel nez my ? STYDTE SE 10X VIC BRNACI !!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet