Teorie o smrti Lich Kinga

Pozn.: článek je složen z teorií a obsahuje spoilery. Četli jste knihu Arthas: Rise of the Lich King (nyní už jen RotLK)? Pokud ne, nevadí, pokud ano, čtěte dál.
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ
Jenže ve WotLK to tak nebylo. Dokazuje to i video, kde se Arthas ptá otce, jestli už to skončilo. Jenže co když Arthas lže? [video]OWkE6N_RG1M&feature=grec_index&videos=S5D9JA2litA[/video] Teď si možná řeknete, že duch Uthera v Halls of Reflection tvrdí, že Arthasovo tělo stále ovládá Ner´zhul. Jak to ale může vědět? Jeho duše je uzavřená ve Frostmournu (Mrazivém smutku) a uvolnila se snad jen v Halls of Reflection. Sice byl svědkem toho, jak do jeho těla vstupuje Ner´zhul, ale do hlavy mu nevidí, tudíž nemohl vidět ten sen. Možná to Blizzard před námi skrývá a teď se nám směje. Ale je tu další protiargument. Arthasovo tělo mluví hlasem Lich Kinga a dokonce mu svítí oči. Ale i proto mám vysvětlení. On stále byl Lich King, ale pouze on sám, bez Ner´zhula. Možná si několik z Vás řeklo, že poté je Ner´zhul mrtev. Myslím, že ne. Když si někdo nasadí jeho zbroj, přesune se do něj jen esence (část duše) Ner´zhula, ale zbytek zůstane stále ve zbroji. A vždycky, když zabijeme Ner´zhula v těle dotyčné osoby, zničíme část duše. Budeme tedy muset zabíjet Ner´zhula do doby, než zničíme všechny esence…upřímně je podle mne jedno, jestli Ner´zhulova esence zemře ve snu nebo v realitě. Jediný rozdíl je snad v tom, že když zemře ve snu, oklamaná osoba bude žít dál, ale pokud zemře v reálu, zemřou oba. Ale je tu další otázka: Co bude se Scourge (Pohromou)?

Naposledy upravil/a Sajn 29.07.2010 v 14:28:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Speak 04.08.2010 11:38

Nazdar vseci vela thoho neviem tak sa spytam Arthas zomrel ale kedy a kde? A kto bol ten s ohnivou hlavou ? A ten paladin alebo co bol zac to bol kto ? ocenil by som keby ste sa domna nepustili ako supy ze sa pytam take otazky

Wada 03.08.2010 16:20

Pokud nemáš čas číst a hrát, tak potom nemáš zakládat články o takovejhle blbostech...

Sajn 03.08.2010 09:15

Gustafa
Tohle je uplná kravina, tohle může napsat jenom člověk který nehrál W3 a nečetl Zrod Hordy a Vládce klanů
Mno tak někdo třeba nemá čas číst a hrát hry Někdo musí pracovat, chodit do školy...

Sajn 03.08.2010 09:14

Duše Lich Kinga je v celé zbroji... nejvíc jí ale je v Koruně.

Gustafa 02.08.2010 23:04

Sice si stojí za ctí ale příběh orků a většiny Hordských ras jasně ukazuje že jsou velmi dobří bojovníci. Zase ale nemají tu techniku a...no upřímně myslím že krvelačnost (bloodlust) se mezi hodnoty inteligence nehodí takže můžeme říct že nemají ani ten mozek.
Tohle je uplná kravina, tohle může napsat jenom člověk který nehrál W3 a nečetl Zrod Hordy a Vládce klanů

DaveL 02.08.2010 21:17

Sajn
No nevadí... Snaha byla Odkud tohle vůbec je?
Alianční quest v Howling fjordu. Šaman chce abys mu vytáh hulení z potopený lodě, on ho pak vysuší, pak ho vyhulíš a dostaneš se do minulosti, kde jsou Vrykulové a ty tam potřebuješ zjistit fakt že Humani jsou degenerovaní potomci Vrykulů.

Havekar 02.08.2010 20:54

Ta helma je takovy korunovacni klenot,a ten kdo si ji nasadi,tak do nej prejde duch Ner-zhula a stane se z nej novy král lichů.Ale kdyz ho nekdo zabije,tak duch Ner-Zhula zustane v te helme aby se mohl stat Lich Kingem nekdo dalsi.Rikají to tam jasne:VZDY MUSÍ BÝT LICH KING

Havekar 02.08.2010 20:47

Se zbroji,co ma na sobe Arhas-Lich king nejak nesouvisi duch Ner-zula,jeho duch je pouze v te helme,ktera Arthasovi spadla,takze to byl zase on.Kdyz Arthas umira,tak mluvi svym normalnim hlasem,ne hlasem LK,a Mrazivý Smutek je zničenej,takze se vrátil i Arthasův duch.Takze muj zaver je:Arthas zemřel,ale duch Krále Lichů(Ner-zula)zůstal nedotčený v té helme,kterou tam Tirion nasadil tomu hořicimu debilovi a z nej se stal nový král lichů.

Sajn 01.08.2010 14:01

No nevadí... Snaha byla Odkud tohle vůbec je?

Wada 01.08.2010 11:07

Teď přidám jeden velmi silnej argument

The Lich King says: Shamanism has brought you here... Its scent permeates the air. *The Lich King laughs* I was once a shaman.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet