The Speaker

  Magni    Azeroth    Komiks   

Před týdnem nám Blizzard představil komiks Reunion, který pojednával o stínech a vnitřních nezdarech Jainy Proudmoore. Ačkoli si prošla mnohým, ta největší výzva ji teprve čeká. Je však třeba si uvědomit, že takových postav je ve světě Warcraftu mnohem více. Ať jsou sebemocnější či sebeznámější, minulost s nimi může udělat pouze dvě věci - svést je na špatnou cestu anebo je zocelit.

 

V komiksu The Speaker této výzvě (už dle názvu) bude čelit samotný Magni Bronzebeard, kterému speciálně už byl jeden komiks v minulosti věnován. V tomto se dozvídáme se o tom, jak pokročil ve své roli mluvčího samotné titánky uvnitř Azerothu. Když vezmeme v potaz, že se vlastně probudil "nedávno", je tedy zřejmé, že si nemůže své poslání a povinnost osvojit okamžitě. Však i sám dával najevo, že napoprvé nerozumí zcela všemu. Velkou roli v tom však, stejně jako v případě Jainy, hrají stíny minulosti. Komiks se proto soustředí převážně na faktory, které ho zkrátka drží zpátky. Magniho život byl prosetý povinnostmi, jejichž břímě zkrátka častokrát nedokázal udržet. Teď ho však čeká ta největší výzva - ta, kde bude v sázce osud celého Azerothu. Komiks si v originále můžete přečíst zde.

 

Co se týká překladu do češtiny, i zde se bát nemusíte. Berte ale prosím v úvahu časové možnosti vzhledem k probíhajícímu zkouškovému období i pracovní vytíženosti redakce. Na překlad Reunion se můžete těšit nejdéle do konce tohoto týdne, The Speaker bude následovat v průběhu týdne příštího.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 31.05.2018 16:36

Konečně jsem si to přečetla. Tohle je hodně silnej komiks. A na rozdíl od Jainy mnohem lépe udělaný. Jaina mi přišla jako od nějakého amatérského umělce. Hlavně coloring byl hodně špatný a mizerný. Tohle je jiný level.

Zug 31.05.2018 14:52

Tenhle díl se mi líbí mnohem víc tbqh. Magniho jsem měl vždycky rád, a story progress přes charactery je nejlepší. Normálně většina z nich slouží jenom jako vypravěči než jako postavy s vlastními osobnosti, ale tady to je hezky naopak. Jen tak dál, Blizzarde.

Esperanta 31.05.2018 14:18

Že Magni nemá podíl na pád Legie? A kdo nám vůbec dal vědět, co se děje? Kdo nám řekl o Pilířích Stvoření a že dokáží zavřít portál? Kdo nás na Argu upozorňoval na titána?

Moped 31.05.2018 13:00

"Dnes na řadu přišel někdo, kdo má velký podíl na pádu Legie."

Jojo jasně, že nám při raidu pomohl...jen stál a čuměl

Ales_CZ 31.05.2018 13:51

Ani nevíš, jakou mu to dalo obrovskou práci.

Hanzias 31.05.2018 14:11

Já měl spíš na mysli trochu toho questění, který v příběhu hrálo dost velkou roli, a Magni byl takovej bezpečnostní alarm.

Co se týká encounterů, tak je to tak nějak napůl pravda, uznávám. Ale WoW nejsou raidy. ^^

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet