Úvaha: Komu slouží Sylvanas?

  Sylvanas    úvaha    teorie   

Že se s podobnými články roztrhl pytel? A víte proč? Po dlouhé době jsem chytla spisovatelskou slinu a baví mě konspirační teorie. Takže zatímco nedávno jsem si polemizovala nad tím, jestli přijde nástupce WoW a pak jsem vypustila do světa rozhořčený článek ohledně Blizzardovského story tellingu, dneska zapluji do vod, kterými většinou proplouvá Bellatrix. Ta měla totiž nedávno článek o Azshaře a jaký bude mít dopad na celý datadisk Battle for Azeroth.

 

I když za mě Warbringers, ve kterých vystupuje Sylvanas, je mnohem nudnější než třeba námořnická balada Jainy, nemůžu popřít, že video vyvolalo velkou vlnu pozdvižení. Aliance a Horda se do sebe opět pustila ale na druhou stranu mnozí fanoušci kritizují, jakým způsobem Blizzard posouvá a vypráví příběh. Koneckonců, můj rozbor můžete nalézt v již zmíněném článku. Nicméně, jdeme na to.

 

Ne, tyhle spekulace nezačaly teprve s Warbringers. Byly tu už dřív. Ale nic to nemění na tom, že po videu to byla hotová lavina. Spousta lidí, včetně mně, se nemůže smířit s tím, že Sylvanas zapálila Teldrassil jen tak. Protože může. Ono by to samo o sobě bylo hodně cool, jenomže ne s lazy writingem jako je tenhle. Pokud chcete charakter považovat za záporáka, ok, ale pokud z něj chcete mít kvalitního záporáka, pak už si s ním musíte vyhrát. Ruku na srdce, jsem zlá a všechny nesnáším, protože jsem hrozně trpěla, to je snad všude. To není originální záporák. Jak jsem zmiňovala v komentářích ke článku o lazy writingu, jedním z hodně povedených záporáků je Thanos. Víte proč? Vraždí a provádí genocidu. Ze začátku si říkáte: "To je magor, bože můj. To je blbé hovado." Jenomže pak zjistíte, že i tahle bestie má city a že za tím, co dělá, je opravdu hluboký a promyšlený důvod. Thanos byl svědkem, jak se jeho planeta, která vzkvétala, stala holou pustinou jen kvůli přelidnění. Thanos to předpovídal a navrhoval, že se musí udělat radikální řez, jinak planeta zemře. Jenomže ho s jeho nehumánním řešením poslali k vodě. Pak se ale stalo, čeho se obával a planeta zpustla, vyčerpaly se její zdroje a většina obyvatel vymřela. Thanos si slíbil, že už nikdy ničeho takového nebude svědkem a obyvatelstvo všech přelidněných planet zredukuje na polovinu. Je to odporné, je to hnusné, ale planety se zahojily a lidé na nich znovu prosperovali. Vymýtil hlad a chudobu, všichni měli dostatek. Thanos není zlý. Jen má jiný pohled na věc, zažil, co se stane, když se planeta přelidní, a už nevidí žádné jiné východisko. A ne, neargumentujte mi tím, že mohl použít Kameny nekonečna k tomu, aby zvětšil vesmír. A kolikrát by to takhle musel udělat? Musel by ho zvětšovat neustále, protože lidé by se množili. A vesmír své limity má. Nebo by na ně časem narazil. Ale koneckonců, o tom se můžete dohadovat v komentářích. Takže místo toho, abyste Thanose celý film nenáviděli, nějakým zvráceným způsobem mu neskutečně fandíte a ke konci mu přejete, že se mu to povedlo. Chápete? Záporák, kterému přejete, že vyhrál. Tohle je dobře napsaný záporák. Tohle je originální důvod k jeho chování. Žádné: "Byli na mě zlí, tak vám to pořádně opepřím." Ani nic jako: "Jsem zlý, protože můžu a protože se mi to líbí." Ničím takovým už nikoho neoslníte. A jestli to oslní vás, tak jste buď ještě mladí nebo jste toho moc neviděli.

 

Ale zpátky k Sylvanas. Protože hodně z nás chce věřit, že je tu nějaký hlubší důvod, proč se tak Sylvanas chová a proč zapálila Teldrassil... máme tu pár fanouškovských teorií, které se na internetu objevily.

 

 

Když se dva perou, třetí se směje

Vím o někom, komu by se válka mezi Aliancí a Hordou nesmírně hodila. A to hlavně k odvedení pozornosti nebo jako nástroj k jiným a zlověstnějším cílům. Tím, kdo se směje, může být Azshara. A protože Bellatrix na to měla samostatný článek, doporučuji si ho i přečíst: článek. Spousta fanoušků, a viděla jsem, že se spousta z vás v komentářích vyjadřuje o tom samém, nemůžeme tuhle možnost vyvrátit. Sylvanas může spolupracovat z Azsharou. Vědomě či nevědomě. Může být pod jejím vlivem ať už si je toho vědoma nebo ji jen Azshara navádí tam, kde ji potřebuje mít. Otázkou však je, k čemu by Azshara potřebovala, aby Teldrassil shořel? Anebo to byla jen záminka, aby se Aliance konečně pustila do otevřené války s Hordou a ona si mohla v klidu osnova svoje zákeřné plány? Možnost nevyvracím, avšak i tohle se mi zdá opět jako hodně velký lazy writing. Protože to by znamenalo, že většina záporáků ve Warcraftu jsou stejně jen loutky něčeho většího. A pokud už jsou sami za sebe, jsou zatraceně nudní a hraje v tom roli jejich ego. Jo, já vím, ego dokáže i v normálním světě napáchat spoustu škod, ale přeci jenom umíme to i lépe, protože je to přeci fantasy svět a ne realita. Kdysi jsem ve článku zmínila Malazskou knihu padlých. Vidíte svět očima obou znesvářených stran, znáte jejich plusy a mínusy, jejich důvody ke konfliktu. A fandíte oběma, jenomže víte, že mír možný prostě není. A kdo se vám zdál z počátku jako záporák, je vlastně ke konci celkem fajn chlapík (ahoj, Anomandere).

 

Starý N'zoth v Nyalotha spí, kdo ho vzbudí, toho sní

Máme tu nějaké teorie i ohledně toho, že Sylvanas slouží Starým bohům. Že je to už pěkně omílané téma? Mně to neříkejte, kdyby se to odhalilo, už bych kroutila hlavou. Šílenství těchto chapadlatých potvor propadl už Deathwing, Azshara a vlastně spousta dalších. Takže toto zjištění by snad už nebylo ani překvapením. A že se to moc úplně neliší od Azshary, která Starým bohům vlastní slouží? A jo, asi máte pravdu, ale přeci jen mít přímé napojení na Staré bohy, to už chce pořádnou dávku sebekázně. Nebo spíš šílenství.

 

Otázkou však je, co od Sylvanas Staří bohové vlastně chtějí (pokud bychom tedy přistoupili na tuto konspiraci)? Nebo tedy spíš Starý bůh. Všechny ostatní jsme si naservírovali na stříbrném podnosu, takže na Azerothu zůstává už jen jeden velký hráč. Nedávno jsem viděla celkem zajímavou teorii právě o Stromech světa. Možná to bylo na Facebooku, možná tady v komentářích na webu. Každopádně kolik máme Stromů světa? 

 

Nordrassil - téměř zničen při útoku Archimonda, podruhé se jej pokoušel zničit Ragnaros

Teldrassil - spálen

Andrassil - nyní znám jako Vordrassil, spadlý v Grizzly Hills v Northrendu

Shaladrassil - napaden Noční můrou

Neznámý strom - nejmenovaný Strom světa, ve kterém sídlí Il'gynnoth v Noční můře

 

Až na Nordrassil jsou všechny Stromy světa zničené a nedokáží plnit svou původní funkci. Víte, že to byl Fandral Staghelm, který vzal sazenice Nordrassilu a pokusil se je rozesadit po celém světě s úmyslem zastavit šíření saronitu? Tento podivný kov je totiž krystalickou krví Yogg-Sarona, Starého boha, který byl uvězněn v Ulduaru. Že byste si zbroj z takového kovu nikdy na sebe nevzali? Z lore hlediska bych vám to nedoporučovala. Ti, kteří se jen pokoušeli žíly těžit, z vlezlého šepotu přišli o rozum. Už začínáte vidět spojitosti? Ano, pořád je to konspirační teorie, ale my milujeme konspirační teorie, je to lidská přirozenost. Proto taky máme reptiliány, chemtrails, dutou Zemi, placanou Zemi,... No však to znáte. Co když právě Stromy světa doteď ještě zabraňovaly šíření nějaké nákazy jako byl saronit? Co když právě proto N'zoth byl bezmocný a nemohl vystrčit růžky? Co když je naše Titánka už dávno zkažená zlem Starých bohů a hraje si s námi? A azerit je jen saronit v souše beránčím?

Pokud mi chete argumentovat, že Nordrassil ještě pořád stojí a je zdravý... nemusí. Andrassil, ze kterého zůstal už jen spadlý kmen napříč Grizzly Hills, nespadl jen tak. Nedostal požehnání dračích Aspektů a tak se k jeho kořenům dostal Yogg-Saron a druidi byli nuceni strom pokácet. Teldrassil zase naopak dostal pouze požehnání Ysery a Alexstraszy, ale ne Nozdorma. To samé platí pro Nordrassil. Požehnání od Aspekta času se nevrátilo. A kdo ví, v jakém stavu vlastně poslední nezasažený Strom světa je. Byl zde důvod, proč jej chtěl Ragnaros spálit. A ten sloužil též Starým bohům.

 

Pokud tomu tak je a teorie je pravdivá, někomu by se sakra hodilo nemít na Azerothu už ani jeden Strom světa. A Teldrassil mohl tuto ochranu značně oslabit. Ložiska azeritu? Ano, mohly na stromě být a Sylvanas chtěla Teldrassil zabrat zprvu kvůli němu. Pak si to najednou rozmyslela. Proč? Protože mohla? Anebo ji k tomu něco navedlo?

 

Víc mrtvých, víc Adidas... nebo Arthas

Na internetu se objevil postřeh, který mě nesmírně zaujal a musela jsem nad ním přemýšlet tak dlouho, dokud jsem se nerozhodla napsat tento článek. Nixxiom měl nedávno krásné video, kde říká, že Blizzard nepoškodil charakter Sylvanas, ale že je taková od začátku a nemá smysl se jí zastávat, že za tím určitě je něco víc a že z ní ještě bude hrdinka. "Vol'jin by přeci nezvolil někoho, kdo by poslal Hordu na dno!" A já vám na to něco řeknu. Kdo řekl, že to byli loa, kdo mu tohle poradil? Kdo řekl, že nějaká temná entita nemůže působit jako něco jiného? V minulosti už se to stalo, Ner'zhul by o tom mohl vyprávět. Vol'jin byl navíc raněný a tělo mu sžíral démonický jed. A jak už to bývá, je snadnější oblbnout někoho, kdo je v deliriu. Abychom se ještě od ducha Vol'jina v BfA nedozvěděli: "Čéčé, zblbli mě a to nebyli loa. Sorry jako!"

 

A co když to loa byli? Řekněme, že každý má možnost volby. To, že vidíte budoucnost nějaké osoby, neznamená, že se vydá tou cestou, kterou jí předpovídáte. Takže Vol'jin mohl vidět, že Sylvanas by Hordu mohla vést a pomoct jí přežít. To, jakým směrem se bude ubírat dále, to vidět nemusel. Anebo opravdu viděl přežití Hordy ale ne to, jakými prostředky toho Sylvanas dosáhne. Ale pak tu máme ještě jednoho loa, který se bude vyskytovat v Battle for Azeroth a tím je Bwonsamdi, loa smrti. Že by to byl on, kdo Vol'jinovi našeptával, aby zvolil Sylvanas? Protože díky ní by měl víc mrtvých? Kdo ví.

 

Ale zpátky k tématu. Sylvanas už několik datadisků rozsévá nákazu a mění vesničky i města v obrovské hřbitovy. Chce zajistit přežití Opuštěných a tak zabíjí lidi a pomocí svých val'kyr je oživuje. Sylvanas má na své straně velkou moc a tou je smrt. Krom worgenů dokáže oživit téměř kohokoliv... i když třeba jako kostlivce. Jenomže aby něco mohla oživit, musí to nejdřív umřít. A nejjednodušší je vyvolat válku. Vyvolat ztráty na obou stranách, protože pokud Sylvanas se svými val'kyrami dokáže podobná zvěrstva, jako Arthas, Sylvanas si může klidně vytvořit svou Pohromu 2.0 z ras Aliance i Hordy, protože... prostě může. Chce opravdu zlomit Alianci nebo je toto její pravý důvod, proč začala válku? Vzpomeňme si na ten krásný moment v komiksu Three Sisters, že ano?

A pak je tu ještě strýček Bolvar

Ano, Sylvanas může být sama za sebe, ale pokud jsou její plány opravdu takové, jak se někteří fanoušci domnívají, co když slouží pod stejným praporem jako Bolvar? A pokud tomu tak je, nesnaží se mu zajistit novou armádu? Co si budeme povídat, Bolvar nám už v Legionu ukázal, že z něj už tolik nezbylo a celkem si dovoluje i na Knights of the Ebon Blade. Co ale v Battle for Azeroth? V Kul Tirasu totiž potkáte Bolvarovu dceru, Taelii. Blizzard se rozhodl přidat do hry dceru nynějšího Krále lichů? Po tak dlouhé době? Tady něco smrdí... Nevím, co to je, ale buď bude dalším datadiskem návrat Krále Lichů a Pohromy anebo Blizzard opět vymýšlí nové postavy, jen aby na ně brzy zapomněl. Nesmíme zapomínat ani na to, že Sylvanas se stále žene za nesmrtelností. Už se spřáhla s Helyou, takže je možné, že její další možností je právě Bolvar, který by nějaké východisko znát mohl. Za určitou cenu samozřejmě...

 

Všechno jsou opět jen dohady a v článku jsem shrnula zatím nejdiskutovanější teorie, které se objevily. Dle mého Sylvanas slouží spíše jen sama sobě, ráda má věci pod kontrolou a od nikoho by si nenechala nic diktovat. Tudíž souhlasím s názorem Nixxioma, který vše hezky rozvedl ve svém videu.

 

A ne, neříkejte mi, že Sylvanas má stejnou logiku jako Thanos a prostě to s Azerothem myslí dobře.

 

 

Co si myslíte vy? Máte nějaké své teorie, proč Sylvanas zapálila Teldrassil a proč vlastně započala válku? Jaké jsou její pravé motivace? A komu vlastně slouží? Budeme rádi, když se zapojíte do diskuze ať už v komentářích nebo na našem Discordu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vens 06.08.2018 21:40

Podle mě Blizz konečně překope starý svět, v cata se oto už pokusily ale těd' dotoho půjdou ve větším měřítku na Kalimdoru a E.K už všechno známe a expení je nuda. Night elfové se vrátí na Hyjal,po ztrátě Undercity se undead přemístí na spálený Teldrasil a Aliance obsadí Lordaeron až přijde o Stormwind tot' můj názor. Ještě mi vrtá hlavou co bude s draenei ti sou jen kousek od táboráku a nevypadalo to že elfům nějak pomohli. Jinak pořád čekám jestli se potvrdí má teorie že Anduin je syn Arthase to by šlo krásně zakombinovat s Bolvarem co se utrhl ze řetězu.

Dertax 06.08.2018 23:24

Jako byl by to zajímavý zvrat, ldyby byl Anduin synem Arthase a Jainy, ale časově to nesedí takže sy myslím že asi ne, i když jeho spojení se světlem by mohlo být nasvědčující.

godlike 06.08.2018 20:05

Napadla mě jedna taková věc.Co když je pod něčím vlivem samotný Greymane a z Anduina si udělal loutku?
Děkuji za názory.

Dertax 06.08.2018 23:36

Taky mě to napadlo, no ale ze Sylvanas je jednodušší udělat magora než z Greymanea manipulátora tím pádem potencionálního záporáka. Já teda po smrti Variana jsem přešel na hordu částečně kvůli Sylvanas no a oni z ní udělají psychouše ...... Doufám že Anduin nebude takový slabko jak zatím vypadá ( pokud teda nebereme jeho priest spelly).

godlike 07.08.2018 04:16

@Dertax Mě tohle totiž napadlo podle toho co říkal Yl´gynoth v Emerald dreamu.Víš dobytí Lorderonu se hodí nejvíce právě Greymanovi a tak zatahal za nitky

Aenlandrin 06.08.2018 09:13

Ku tym stromom: "Five torches to light our path."

Trinity 05.08.2018 20:48

Malé rýpnutí na úvod, ještě nemůže oživovat murloky.
Těžce pochybuji, že by Sylvie táhla za jeden provaz s old godem, ta si poroučet nenechá. Domnívám se, že ji opravdu jde jen o zajištění přežití Opuštěných jakožto rasy a o její vlastní nesmrtelnost. A přežití dosáhne tak, že získá hromadu mrtvol z války. A když jsme mluvili o nagách, domnívám se, že kdyby Blizz odstranil Azsharu, tak by z nich byla fantastická nová rasa pro Hordu, ten lore by celkem seděl.

Necris_ 05.08.2018 13:36

Ona ho urcite spalila z nejakeho ineho dovodu, proste do rany prisla ta elfska velitelka a Blizzard to prekryl tym no a my si naivne myslime, ze ju rozhorcil ten maly chat s nou a spalila strom len tak, bezdovodne. Ale to je len opticky klam a Blizzard sa uz urcite pobavil na tychto konspiracnych teoriach, pritom maju v rukave isto nejake eso ... btw, tak mimo temu, na konci cinematicu som mal z vyrazu tvare Sylvanas, ked Anduin ressol vojakov, ze sa jej paci a zrala ho doslova pohladom, celkom by som si vychutnal love story, kde sa temnota stretne so svetlom

cerberos 05.08.2018 14:23

taky jsem si všiml jak se na Anduina trochu usmála když ressnul vojáky

Walther 05.08.2018 20:20

Ne; spálila ho, protože je zlá. Sylvanas jede sama za sebe; ji nikdo neporoučí.

HonkL 05.08.2018 12:10

Prostě nevyrovnaná ženská.. Co na tom někdo nechápe i toto se děje v RL

Esperanta 05.08.2018 12:49

Teď jsem si vzpomněla na South Park: "Kluci, nemůžete se koukat na pořad chlapa, kterej mlátí lidi, protože je nejistej." Show s Russelem Crowem. Bože, na tuhle hlášku si pamatuju dodnes a neustále ji aplikuju. Se Sylvanas je to podobný.

Jikonekt 05.08.2018 14:56

@Esperanta Já si zas nikdy nevymažu z filmu scénu kdy Chef poradil klukům, že aby dokázali udělat holku šťastnou, že musej najít klitoris, aniž by v tu chvíli kluci tušili o co jde A pak scénu kdy "našli" obří mluvící klitoris jako "svatý grál" viz. cca 1:45 https://www.youtube.com/watch?v=wqlmDq6O2p8

Esperanta 05.08.2018 15:39

@Jikonekt Chef je epickej.
"Ahoj kluci, jak se vede?"
"Chefe, proč by nám kněz chtěl něco strkat do zadku?"
"Tak zas ahoj, kluci."

Jikonekt 05.08.2018 19:59

@Esperanta tjn
A neepičtější díl (nebo jeden z nej :_) je putování tarbíka skrze řekněme lidskou "trávicí soustavu", což má i nádech fantasy adventury

SolMane 05.08.2018 22:03

@Jikonekt
a potom to bola aj Paris Hilton -.-"

sedma 06.08.2018 14:13

Miláčku můžeš mě vysvětlit proč vaříš polévku v 6ti hrncích? PROTOŽE V 6TÍÍ... a vo tom to je

kritik 05.08.2018 11:10

Spis je to cely zoufalej tah od Blizzardu aby mohl byt jeste nejakej pribeh, lore uz bylo dost vycerpany, ale tohle urcite promyleli trochu vic dopredu, protoze kdyby zil Varian, tak by se tohle nedelo, ten byl udelal se Sylvanas kratkej proces. Hlavne by si vubec nedovolila neco zkouset. I z tech povidek je jasny ze Sylvanas si mysli ze Anduin je slabej a ze toho musi vyuzit. Blizzard proste musel zabit Variana aby tento konflifkt byl mozny. Ted to bude cely o tom co udela Anduin, bude porad vzpominat na otce co by udelal on, ale kdyz ne on stejne nakonec nekde najde kdo Sylvanas sejme, to je dlouha historie v Azerothu ze nekdo tavovej jako Sylvanas nakonec nemuze prezit.

MadCoconut 05.08.2018 20:02

No hele, od té doby co vyšel komiks s Anduinem Son of the Wolf, tak mu neskutečně fandím a získal si mě. Těžce jsem nesl smrt Variana, ale myslím si, že v BFA nastane moment, kdy se Anduin překlene z "co by táta udělal" vladaře na "teď jsem tady já a ochráním alianci no matter what" týpka. Akorát se bojím za jakou to bude cenu, protože na poslední stránce komiksu je Anduin už starý, na sobě má brnění a krystaly jako Draenei, nachází se pravděpodobně v Exodaru a Velen ho oslovuje King Anduin.
Odkaz pokud někdo nečetl: https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20179680/new-comic-world-of-warcraft-legion-4-anduin-son-of-the-wolf

Dalken 05.08.2018 20:36

Lidi si utahují z Anduina jen kvůli vzhledu, čili soudí ho podle obalu. Ve skutečnosti je charakterově dobrý jako všechny hrdinské postavy v Allianci. To, že je blonďák, mladej, chce mír a je trošku naivní z něj dělá terč pro smích, přesto mi hodně připomíná Turalyona. A Turalyon je prostě borec.

Yuuka 05.08.2018 08:59

Nemyslím si že Sylvanas někomu slouží. Přeci jen dokázala se vymanit z vůle Krále Lichů takže by dokázala poznat pokud by ji někdo lezl do hlavy.
Pravda je že spálení stromu místo toho aby ho obsadila všechny zaskočil a musela svůj rozkaz zopakovat. To jí opravdu tak naštvala ta umírající elfka?
Je to možné občas vás také někdo tak vytočí že by jste mu nejraději "spálili barák a snědli psa" .
Sylvanas už kdysi řekla že o žádnou lítost nestojí a že je celkem spokojená s tím jak je na tom teď.
Je tu ještě jedna teorie. Valkiry opravdu slouží Sylvanas? Nebo jen připravují armádu pro Krále Lichů? Tahle válka se jim hodí a ovlivňovali Sylvanas tak že ji dostali tam kde je teď? Bude spoustu mrtvých a tím pádem spoustu těl k oživení.
A nebo je tam ve stínech opravdu někdo kdo tahá za provázky a vyprovokoval tuhle válku?

Dalken 05.08.2018 10:03

Myslím si, že když tě někdo jednou poznamená, zůstane to pak v tobě navždy. Nejde vyvrátit, že se Sylvanas dostala z vlivu Arthase, pořád s ním ale může mít stejné zájmy.

Yuuka 05.08.2018 10:19

Dalkend Důležité je si říci co z toho bude mít? Sylvanas záleží na Hordě nebo alespoň na Blood elfech. Taky to byla ona kdo jim jako první poslal pomoc na obnovu jejich země. Ti určitě nechtějí aby byl celý svět pohřebiště.
Ne mám pocit že v tom bude nějaký háček. Něco mi tam celém prostě nesedí.

Dalken 05.08.2018 11:11

@Yuuka MŮŽE OBSAHOVAT SPOILERY
No je to hodně zamotané. Co se tu asi ještě málo řešilo = víme, že Anduin vyvázne z BfA bezpečně, dokonce bude i bojovat proti nějaké prastaré síle - vycházím z komiksu Anduin - Son of the Wolf, a pak tu máme komiks Windrunner - Three Sisters, kde Sylvanas měla plán zabít své sestry. Co ji vede k tomu je zabít? Pořád v ní samozřejmě je špetka dobra, vzhledem k tomu, že nevydala rozkaz k zabití. Jak jsem již někde v komentářích psal, pořád si myslím, že jí jde o zájmy Hordy, Old Gods v tom pravděpodobně nebudou. To by totiž nesouhlasilo s tím, jak Void našeptával Allerii, aby zabila svou sestru Windrunner. Tím by se potvrdilo, že naopak Void má strach ze Sylvanas. Opravdu máš pravdu, něco na tom je, proto se musí sbírat fakta a zabrousit hluboko....

Walther 05.08.2018 11:47

Také v to pevně doufám, že jede na vlastní pěst. Myslím si, že Sylvanas jedná z popudu, že nenávidí život. Zprvu se snažila zajistit nevyhynutí nemrtvých, avšak v průběhu událostí se z toho jen stala honba za destrukcí.

cerberos 05.08.2018 14:31

Sylvanas se sama nevymanila z pod Arthasem,díky tomu že Nerzhul se skoro vyčerpal šlo to pak na Arthase a ten díky tomu ztratil nadvládu na nemrtvých,a Valkýry slouží jen pro Sylvanas kdyby ona padla obětuje se jedna z valkýr a Sylvanas zas obživne proto chtěla tu lampu co ji Greymanne zničil ve Storheimu,ta lampa dokázala spoutat Valkýry......takže už má asi jen poslední valkýru

Belurn 05.08.2018 00:50

Nemyslim, ze Sylvanas slouzi Starym bohum, jelikoz Stari bohove jsou casti Voidu a ti se ji boji protoze undeady nemuzou tak lehce kontrolovat a snazili se ji zabit skrz jeji sestru.

Esperanta 05.08.2018 08:03

Aby z toho ještě nevznikla teorie, že chce všechny zabít, aby je mohla oživit kvůli Voidu, protože je nemůže kontrolovat tak snadno.

ItheSlave 05.08.2018 10:27

Největší problém v tom vidím ten, že by to potom znamenalo že další charakter nemá svobodnou vůli a zase za něj někdo rozhoduje. Raději uvidím zlou Sylvanas protože taková prostě je a má svoje důvody než abych viděl zlou sylvanas která je zlá jen protože jí někdo šeptá do ouška a ona za to nemůže.

Esperanta 05.08.2018 11:06

@ItheSlave Je to fakt. Když tak nad tím přemýšlím, už bych to radši viděla taky, protože důvody zmíněné výše už jsou hodně ohrané a nikoho by to nepřekvapilo.

Belurn 06.08.2018 10:33

@Esperanta To doufam, ze ne. To by nebyl Garosh 2.0, ale Sargeras 2.0

Kekburkek 04.08.2018 22:03

Moje teorie je, že Sylvanas dostala dostala svůj ženský cyklus. Což je u nemrtvé dost nečekaný a znepokojující zvrat. Vyrazilo mi to dech, ačkoliv se mě na to blizz snažil připravit, když říkal že je to celé složitější s tím hořícím strojem. Po pár dnech jí ta nálada přejde, ale už to nepůjde vrátit… Aliance se rozhodla na válku, protože Anduinovi došlo, že něco podobného už každý měsíc zažívat nechtějí.
Na videích ohledně BFA mě zaujalo, že tam není žádné letadlo, vzducholoď, gyrokoptéra a další věci, které už ve wow dávno jsou.

cerberos 04.08.2018 22:13

No já nevím ,ale když jsem hrál betu BoA tak právě těch letajicích potvor tam bylo hafo že jsem si myslel že snad ta Aliance do války poslala jen gnomy...Saurfang se Sylvanas jak víme nesouhlasí tak se nechá zatknout ke vší úctě k Alianci a to klobouk dolů Saurfanga nezabije dokonce Anduin k němu chová velkou úctu tak ho zajmou ale Sylvanas nám Hordákům přikáže ho zachránit to znamená že díky myslím že to bylsakra jak jsem jmenoval ten slavnej troll ten stopař nám ho pomůže ze Stormwindu osvobodit a tam se právě potkáme se zandalari trolly myslím pokud mě pamět nezradil

Kekburkek 04.08.2018 22:20

@cerberos Špatně jsem popsal, že mi absence těchto létajících věcí chybí právě v těch dvou cinematicach s Lorderonem. Nedává mi to moc smysl, když do války tak i ze vzduchu.

Dalken 04.08.2018 22:42

Bylo by lepší, kdyby tam bylo létajících potvor co nejméně. Všechny epické bitvy v historii WoW tyhle vymoženosti neměly.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet