Warlords of Draenor - cinematic je venku!

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDcinematiclogo2
A je to tu. Čekali jsme a čekali jsme opravdu dlouho, se zatajeným dechem sledovali zprávy, kdy se Blizzard uráčí nám konečně ukázat cinematic k připravovanému datadisku Warlords of Draenor. Jak všichni víme, Blizzard dělá cinematicy s opravdovou pílí a láskou a to tak, že se nám vždy rozbuší srdce a dostáváme pocit, že musíme zachránit svět. Uběhla už nějaká doba, kdy Blizzard uvolnil poslední cinematic k World of Warcraft datadisku. Dnes je tedy vyjímečný den. Máme zde cinematic k Warlords of Draenor a společně s ním i magické datum 13. 11. 2014, kdy vstoupíme na Draenor! Enjoy it!


Naposledy upravil/a Astra 14.08.2014 v 23:54:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seanito 01.10.2014 11:33

No já jako čistokrevnej ork už do Vanilly jsem téměř rozhodnut, že tohle bude můj poslední datadisk. Od počátku historie WoW jsem si předstoval domovinu orků jen ve své fantazii a když teď dostanu možnost se na ní podívat, bude to takové vyústění orčího příběhu. Jestli pak budeme zabíjet nového Liche, Sylvanas, Jainu, Kiljaedena nebo Sargerase, už nechám na blizzardu.

Kreon 17.08.2014 12:14

morver
nedala by se někde sehnat ta hudba z konce toho traileru ?
toto je ona ale nieje to samizdá až tak presné ako z traileru pusti si to od 2:50 https://www.youtube.com/watch?v=BQEDzNzh7Tg&list=UUCFuFsG9qmkI8HKgEylX1CQ

milanko 17.08.2014 12:12

Počiatok datadisku bol úžasný obrovsky potencial v podobe pravej hordy nie to hovno čo vedu thrall a voljin. Hratelnost je úžasná nelietajuce mounty len pomohli aby sa človek cítil že sa niečo vkuse deje. Ako ked ma v nagrande zhodili orkovia na vljoch na zwm alebo ked vidim bojovat hracov z mocnymi w bossmi a pomaly jeden po druhom umieraju. Ak nenahodia fly mounty a bezabiju vsetkych warlordov ako napr. Gromma.

morver 17.08.2014 00:57

nedala by se někde sehnat ta hudba z konce toho traileru ?

Azgraloth 16.08.2014 20:22

Mordecay
Nikto nebol oživovaný, je to alternatívna realita, kde všetci sú nažive.
neříkej já jen že tohle říkal blizzard že potřebujou oživit tyhle postavy , oživit jako v lore tak jsem to myslel

bretys 16.08.2014 15:48

helmic
Blizz teď v podstatě muže udělat cokoli nelogickýho oproti normálnímu wow, ale vždycky to bude v alternativním vesmíru, takže to je jedno. Klidně se tam muže objevit i normální Arthas, protože je to prostě alternativní vesmír a oni si v něm mužou vymyslet co chtějí
Když to bereš takhle ano , na azerothu pohroma neexistuje . Lidská království existují dál a arthas není Rytíř smrti protože Ner'Zhul neudělal to co u nás udělal

Muradin 16.08.2014 11:55

cerberos
...
Tak to chceš trochu moc. Já bych byl rád, že to můžu vidět, ale o čem by to bylo... žádný nový vývoj a vůbec proč by jsme se vraceli?
Deathkroman
Ale vždyť jsem našel quest z WoD, kde bude Thrall, Durotan a Draka v Gorgrondu někde u tý železnice a Durotan by tam měl bojovats Orgrimem, ale nakonec se k němu Orgrim přidá.A vůbec proč by jinak blizzard říkal že příběh Durotana bude o zradě Orgrima?
Tak Gorgrond je lokace pro lvl 92 a Talador až pro lvl 94.K tomu kdo zemře atd. Blizz má hold teď mnoho postav tak se nějakých potřebuje zbavit. Těžko říct jaké má plány, ale zatím to vypadá, že se trochu změnili. Docela se bojím zvyšované činnosti Plamenné Legie byl bych rád kdyby nebyla tak velká. Už v Taladoru jí je docela dost, ale je jasné, že něco s ní být musí.

Mordecay 16.08.2014 11:08

Azgraloth
proč je teda oživovali jen proto aby je zabili? tomu se říká demence v tomhle mě blizz fakt namíchnul
Nikto nebol oživovaný, je to alternatívna realita, kde všetci sú nažive.

cerberos 16.08.2014 07:41

Hm...tak to vypadá a psal,jsem to i tenkrát,že budem asi často cestovat časem,že zažijem,všelijaké scény,které wow světem hýbali např Válku Prastarých /tam taky Rhonin,Korialstrasz a pak i Broxigar cestovali časem díky Nozdormua/,první bitvu ve stylu classic humans vers orcs,zrození a smrt Medivha /tady bych počítal s reikarnací finálního raidu v Karazhanu/,strážci Tirisfalu původ a děj /Aegwynn/,Gilneas a worgeni,Iron dwarfs a Ragnaros a tak dále i pro každou rasu jeden zvlášt datadisk příběhově určený jen pro ně,např. u forsaken vymanutí z područí Arthase plus Sylvanas Windrunner, worgeni mají Gilneas a jejich prokletí,noční elfové zasazení Nordrasillu plus tady bych dal Emerald dream,blood elfové jak jinak než o Hisborne a sluneční studna,u orků je to jasné/viz kniha Zrození Hordy/,u draeneiů jak jinak než Argus a vyhnání Velenova lidu atd atd...

matesp 16.08.2014 04:04

tychto sme este nezabiliprisiel ich cas

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet