WoW Legion: Treasure Goblin

http://media.wowfan.cz/legion/general/Treasure_Goblin
Vypadá to, že World of Warcraft bude obsahovat více Diablo vymožeností, než se původně myslelo. V rané verzi alfa testování, do kterého má přístup jen několik málo lidí, se objevil Treasure Goblin, který bude známý hlavně hráčům Diabla. Tohoto malého démona s velkým batohem na zádech si všiml Bendak, jenž píše pro BlizzardWatch a EyesOfTheBeast. Ukázalo se, že Treasure Goblin používá stejná kouzla jako v Diablo III. Jakmile na něj hráč zaútočí, Goblin se snaží utéct a vykouzlit portál, kterým by uprchl.
Treasure Goblin
Zabití tohoto malého goblina v současné době znamená jen získání Sanctuary Coin. Nebylo by překvapením, kdyby ve finální verzi hry z Goblina padaly hračky, peti nebo jiné předměty.

Naposledy upravil/a Bellatrix 11.12.2015 v 16:04:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Deathkroman 12.12.2015 18:43

Zvejkyn
Je to sice sprostý kopírování obsahu z diabla, ale mě se ten nápad neskutečně líbí a sem rád, že ho dají i do WoW
Tak oni stvořili Diablo a WoWko takže ho zas tak nevykrádají, nicméně mě se líbí ta představa, že Diablo i Warcraft jsou dva totožné světy. Už ve W3 se objevil předmět, tuším že to byla jakási noha nějakého kapitána či co, která patřila postavě z Diabla(nevím jakého dílu) a byl u ní popis, jakože jak je možné že se dostali zbytky toho kapitána sem do Warcraftu, že by to bylo jakýmsi portálem mezi oběma světy nebo že by přece jen bylo Sanctuary a svět Warcraftu jedním a tím samím, čímž démoni ze Sanctuary byli ve skutečnosti součástí Plamenné legie? Vím že se o tom dřív dost diskutovalo, a myšlenka je to opravdu zajímavá. To že přidávají další npc a předměty z diabla do wowka dost naznačuje, že nám Blizz chce naznačit, že obě hry mají víc společného nežli jen vydavatele.

12.12.2015 05:22

Zvejkyn:nevim jak moc cetls info o legionu ale vicemene to je prevedeni diabla 3 do wow obsahu adventure questy legendarky z trashe, ten treasure goblin a potvory se budou skalovat podle tvyho levelu jeste sem zapomel na chalange ktery budou to stejny jak greater rifty vicemene uvidi se co se jeste obevi ,ale myslim ze toho bude vic bud v tomhle nebo v tom po legionu jinak je to celkem dobre ze se tam tyhle veci presouvaji tyhle funkce prodluzujou hratelnost a zaroven sou i celkem zabavny pri delsim opakovani, jinak talenty pokud je to jak ted v alfe budou taky stylem d3 nebudes muset pouzivta knizky nebo ani trenera hodis si spec kterou chces naklikas talenty a jedes nevyhovujou ti po kombatu kliknes jiny popripade prehodis spec a pokracujes

Zvejkyn 11.12.2015 17:50

Je to sice sprostý kopírování obsahu z diabla, ale mě se ten nápad neskutečně líbí a sem rád, že ho dají i do WoW Jen doufám, že ho bude možnost potkat i ve starších mapách ne jen na Legion kontinentu. Byla by to jedna z mála věcí která by trošku ty mapy oživila hráči.

Draculla 11.12.2015 12:14

Nebylo by překvapením, kdyby ve finální verzi hry z Goblina padaly hračky, peti nebo jiné předměty.
...alebo legendárky a Tier tokeny

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet