WoW Legion - Zvýšení limitu goldů

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news2
Expanze Warlords of Dreanor je s námi již nějaký ten pátek a někteří z hráčů mají „problém“ s nadměrným množstvím zlaťáků. Někteří z hráčů narazili na limit, který je v současné době stanoven na 999 999 goldů. Tento limit je aktivní také u aukčních předmětů, černé aukci a guildovních bank. Na Twitteru Blizzardu se ovšem objevila zpráva, že se hráči v Legionu mohou těšit na zvýšený limit, který bude bez jednoho zlaťáku deset milionů. S touto zprávou se ovšem objevilo hned několik spekulací, resp. názorů, že to povede k mnohem vyšším cenám v aukčních domech a v černé aukci, kde již dnes dosahují některé předměty limitu. Je zcela jasné, že na některých serverech budou Tier 3 předměty vydraženy za mnohem vyšší částky. Co si myslíte o zvýšeném limitu? Myslíte, že to prospěje ekonomice ve hře?

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Montes 02.05.2016 11:34

Nevím jak vy, ale mě se tyhle ty sta tisícové čísla nelíbí.. TBC gold částky byly super.. za quest 19.70G hodně dobrý item u vendora prodanej za 35G a flying mount za 5K. Byla to nějaká už hodnota mít 360% mounta, která dala práci. Dneska vyexpíte a máte 10K v báglu..

02.05.2016 11:18

Co sem cetl tak hlavne by nemely bejt takovy vydelky jak v garrisnu takze budou vetsi limity ale nizsi vydelky, jen doufam ze zas nenerfnou hodnoty predmetu z raidu jak uz udelaly asi 2x

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet