WoW – Novinky za 32. týden 2021

  blizzard    skandál    chains of domination   

Anduins Goodbye

 

Skandál s nevhodným chováním k ženám nebere konce. Dalšími, kdo opustil řady Blizzardu jsou: Jesse McCree (Lead Designer Diablo), Luis Barriga (ředitel vývoje Diablo IV!), Jonathan LeCraft (Senior Game Designer WoW).

Luis Barriga

Zdroj: Diablofans, Kotaku

 

Mezi ty, kteří se chovali nevhodně údajně patří i bývalí vedoucí IT oddělení Derek Ingalls (Chief Information Officer) a Ben Kilgore (Chief Technology Officer).

 

Zdroj: Vice

 

Během IT konference o hackingu se jedné z uchazeček o práci ptali, zda se jí líbí, když je penetrována, jak často je penetrována atd. Penetrace je v případě hackingu jiný název pro vniknutí do sítě. V tomto případě nevhodný dvojsmysl.

 

Zdroj: Vice


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Galifry 18.08.2021 18:43

Takže po krátké domluvě se s námi guilda Exposed (aktuálně světová 19) podělí o své zkušenosti. Dávám tedy možnost i vám, pokud máte nějaký dotaz ohledně progressu, případně vůbec na fungovaní guildy na této úrovni, pište prosím sem.

Hittchie 19.08.2021 08:50

to je naprostá bomba :-)
mě by zajímalo jak probíhal "trénink", který boss kromě sylvanas byl největší výzva a co bylo naopak easy.
Na guildě jako takové by mě zajímalo, jak se jim daří držet raid partu a jak vnímají současný stav wowka, kdy na zahraničních forech na to jen a jen plivou a už to lidi tolik nebaví :-)

Reeki 17.08.2021 10:37

Nejlepší je naše guilda, vedení celý nový raid pojalo tak, že je nejdůležitější progres bez dostatečného gearu, samo výsledky jsou nevalné 8/10 normál a 5/10 hc, no a protože se chodí jen progres bez farmy, tak hráči pomalu a jistě na to hazelo bobek a dnes je realita taková že si pár jedinců raději zajde pluska a guilda již není schopna se složit ani na tu farmu, která vlastně nebyla jelikož nedošlo k potvrzení killu, takže další guilda v úpadku.

Hittchie 16.08.2021 14:19

Pokořila už nějaká česká guilda Sylvanas na mythic?

Galifry 16.08.2021 14:45

Vím jen o Exposed a Stones, pokud mi unikly další, tak se omlouvám.

Hittchie 17.08.2021 13:50

@Galifry no a nešel by uskutečnit nějaký rozhovor o progresu? co jim dalo nejvíc zabrat a tak? určitě je nás tu víc, co by si to rádo početlo :-)

Galifry 17.08.2021 14:51

@Hittchie

Myslím, že by se na to dalo pozeptat.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet