Změna rasy, Authenticator přes vytáčení aj.

/pic/uploaded/racechange

Změna rasy - Goblini a Worgeni

Když byl ohlášen Cataclysm a dvě nové rasy, které tento datadisk přinese (Goblini a Worgeni), sdělil Blizzard, že změna rasy, o které se v té době hodně mluvilo (tato služba byla zrovna zaváděna), bude pro tyto rasy dostupná až o něco později. Tj. že nebudete moci okamžitě udělat ze svého trpaslíka worgena. Světe div se, tohle stanovisko již neplatí. Pomocí placené služby změna rasy nebo změna frakce můžete z jakékoli své postavy udělat goblina nebo worgena (rasa samozřejmě musí mít dané povolání). Situace byla také velice diskutabilní vzhledem k Realm First achievementům, vyřešilo se to však tím, že v Cataclysm žádné rasové Realm Firsty nebudou. Pokud budete naopak chtít přeměnit svého goblina nebo worgena, budete jednou věcí omezeni. Abyste mohli spustit změnu rasy, budete muset opustit začáteční území, tj. Lost Isles nebo Gilneas.

Dial-up Authenticator

authenticator dial-upBlizzard ještě více zvyšuje bezpečnost hráčských accountů, až začíná skoro připomínat internetové bankovnictví. V Americe totiž byla spuštěna nová služba, která umožní "ověření účtu" i těm, kteří nevlastní chytrý telefon ani speciální USB klíč. Pokud chce daný hráč službu aktivovat, stačí aby ve svém accountu přidal nějaké telefonní číslo a z něj bez jakýchkoli poplatků zavolal na speciální linku, čímž toto číslo autorizuje. Jeho account pak bude podrobněji sledován a pokud systém zaregistruje jakékoli podivné přihlášení (například přihlášení se z jiné IP než normálně nebo příliš mnoho pokusů o zadání hesla), bude hráč muset z tohoto autorizovaného čísla zavolat opět na danou linku a zadat speciální hráčem určený PIN a také unikátní jednorázový kód. Sám bych doporučil zvolení mobilního telefonu, protože pokud se hráč přihlásí někde na cestách, těžko bude mít přístup ke své pevné lince. Proč ale mluvím ve třetí osobě? Hádáte správně, tato funkce je zatím dostupná pouze v USA, dokonce ani nevíme, zda bude v budoucnu vůbec zpřístupněna hráčům na evropských serverech. Pokud by to někoho zajímalo hlouběji, odkážu ho na FAQ o této službě.

Vyzvěte Blizzard v PvP

Jestliže máte přístup do Cataclysm bety, můžete v 01:00 v pátek našeho času vyzvat vývojáře Blizzardu na souboj v battlegroundech. Testovat se budou Rated battlegroundy. Pokud se chcete zúčastnit, stačí dát dohromady skupinu dalších devíti hráčů a přihlásit se do Rated Battlegrounds. Hrát se bude Warsong Gulch, Twin Peaks a Battle of Gilneas, pokud se zúčastníte, nezapomeňte o tom napsat na Beta test fóra.

Nový beta build 13277

Tento build se brzy ocitne na Beta serverech a přináší menší změny například u guild achievementů, některé by již neměli být tak těžké. Mimochodem možná zatím nejtěžší achievement ve hře bude také zjednodušen - pro Insane in the Membrane již nepotřebujete získat Exalted reputaci se skupinou nočních elfů Shen'dralar. Tento krok je tu pravděpodobně kvůli tomu, že se změnami ve starém světě by bylo získání reputace ještě těžší, než je teď.

Naposledy upravil/a Wrent 10.11.2010 v 17:48:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 11.11.2010 15:59

Snake Plisken
Nelíbí se mi krok Blizzardu se změnami ras. Měli s tím pár měsíců počkat. Tak to si můžu expit už teď a pak si jen změnit rasu. Škoda těch realm first. Není tu pak motivace lidí, přijít domů, hrát a být v něčem první.
Realm firsty zůstanou, odstraněj jen ty rasový. Feat of Strength dostaneš, když budeš první povolání s level 85 (a samozřejmě i když budeš úplně první. Na podobném principu je to pak i u profesí.

Snake Plisken 11.11.2010 07:53

Nelíbí se mi krok Blizzardu se změnami ras. Měli s tím pár měsíců počkat. Tak to si můžu expit už teď a pak si jen změnit rasu. Škoda těch realm first. Není tu pak motivace lidí, přijít domů, hrát a být v něčem první.

Javorovej 10.11.2010 21:31

Ha a z DK draeneie bude worgenCo se týče Dual-up klíče, tak v tom vidim pro evropu problém. USA je přece jen jedna velká prdel a tady je prdelí (chápej státy) více. Jiní operátoři, mezinárodní čísla atp.

Wrent 10.11.2010 17:43

Ellendway
No hlavně Dire Maul už nebude
však to je změna ve starém světě ne? :P

Ellendway 10.11.2010 17:41

pro Insane in the Membrane již nepotřebujete získat Exalted reputaci se skupinou nočních elfů Shen'dralar. Tento krok je tu pravděpodobně kvůli tomu, že se změnami ve starém světě by bylo získání reputace ještě těžší, než je teď.
No hlavně Dire Maul už nebude

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet