General Drakkisath

RPG historie

Generál Drakkisath je dragonspawní vládce Nefarionových armád. Jeho výzbroj patří k nejlepším a jeho meč již byl potřísněn krví mnoha nepřátel. Z vrcholu Blackrock Spire dohlíží na vojska, která mají Blackrock zbavit od Dark Iron trpaslíků. Jeho hlavním cílem je bojovat se samotným Ragnarosem. Drakkisath je znám pro svoji nemilosrdnost a pro svůj nelítostný způsob boje. I přes nedostatek soucitu si získal u svých vojáků respekt, především proto, že umí dodržet slovo. Ovšem ten, kdo ho zradí, zemře strašlivou smrtí v plamenech. Drakkisath rád bojuje v čele svých armád, ale zbytečně neriskuje. Vždy si kolem sebe drží dva nejlépe trénované válečníky. Na rozdíl od ostatních dragonspawnů ovládá mnohá kouzla a ability, které ho naučil sám Nefarian. Nejraději na své nepřátele útočí pomocí ohně – nepřestane, dokud z jeho protivníka nezůstane jenom popel.
Pokud jednou Nefarian opustí pozici vládce Blackrocku, Drakkisath bude více než dobrou náhradou. Kde se nachází: The Spire Throne, Upper Blackrock Spire Frakce: Černá letka Rasa: Dragonspawn Postavení: generál Nefarionových armád Povolání:

Naposledy upravil/a Mordecay 16.08.2013 v 18:23:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ordefefem 28.04.2023 13:42

<a href=https://buycialis.yachts>buy cialis 10mg</a> Not many psychologists do this type of attendant client communication work within the disability community, she adds

milanko 19.03.2013 22:02

Ragnaros a dark irony su s nimy prečo by mal proti nim bojovať?

Rreezznniikk 28.10.2009 21:48

v textu je pár chyb konkrétně názvy, jména..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet