Blizzcon 2011 - Výsledky turnaje

//pic/news/bluepost
Spolu s koncem Blizzconu 2011 nám skončil i letošní Global Battle.net Invitational, tedy turnaj ve World of Warcraft i Starcraft II, do kterého si Blizzard zve ty nejlepší týmy a hráče. Průběh turnajů jste mohli zdarma sledovat na Blizzcon 2011 streamu a doteď tam jsou záznamy několika her i s anglickým komentářem. Zajímají-li vás především výsledky, můžete se níže podívat na tabulky a pavouky, kde je přehledně vidět, kdo s kým hrál a prohrál.
//pic/uploaded/warcraft_pavouk_bar
//pic/uploaded/starcraft_pavouk_bar
Jednou velkou zajímavostí zde bylo to, že se v pátek po klasickém odvysílání několika Starcraft II zápasů zařadilo do programu finále GSL (tedy jedna z nejprestižnějších lig této hry), kde se proti sobě utkali dva špičkoví hráči z Koreje. Moon "MMA" Sung Won se musel postavit trojnásobnému šampionovi Jung "Mvp" Jon Hyun. Měli jsme tak možnost vedle klasických her vidět nejepičtější korejský souboj v plné parádě. Vedle anglických komentátorů nechyběli ani ti korejští. Zde bylo opravdu vidět, že v Jižní Korei je Starcraft opravdu národním sportem.
//pic/uploaded/blizzcon11_turnaj1_small //pic/uploaded/blizzcon11_turnaj3_small
I když byl trojnásobný šampion Mvp sesazen z trůnu na GSL, hezky si to vynahradil druhý den při finále Blizzconu, kdy porazil svého týmového spoluhráče Nestea v neuvěřitelně napínavém souboji. I tak si tedy odvezl 50,000$ domů na památku.
//pic/uploaded/blizzcon11_turnaj4_small //pic/uploaded/blizzcon11_turnaj2_small
Co se týče World of Warcraft, zde se tento rok hrálo podle speciálních pravidel, aby se zamezilo nekonečným hrám. Po dvaceti minutách byl zápas ukončen a podle specifických pravidel se rozhodlo o vítězi. Tým OMG (Korea) porazil ve finále tým Skill Capped a odvezli do své vlasti dohromady dalších 75,000$.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hanzik 25.10.2011 22:07

Nn, mají tam docela dost chyb a nedostatků.

riven 25.10.2011 19:25

skoda ze na wowstreame z blizzconu nieje cele finale zaznam konci v druhom kole finale :_( neviem ci to je chyba len u mna alebo to mate viaceri

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet