Community feedback

  Blizzfan    feedback    web   

Pokud jste narazili na náš článek s přaním hezkých svátků, pak si určitě pamatujete, že jsme mluvili o vývoji nového webu a také o tom, že náš vývojář Patrik se stále snaží implementovat nové vychytávky. Sleduje naše nápady a návrhy jakožto týmu, ale to se většinou týká administrace a backendu, který jakožto čtenáři nevidíte. Patrik sleduje i komentáře, jak to jen jde, a vaše připomínky sbírá, ale něco mu může občas uniknout. Proto jsme od Patrika dostali bojový úkol.

 

Rádi bychom tedy zavedli pravidelné komunitní okénko, kde se do komentářů budete moci vyjádřit, co by se vám na webu líbilo, co by vám přišlo jako dobrý nápad, co byste rádi změnili a tak podobně. Máte nápad, jak vylepšit vzhled či přehlednost stránek? Uvítali byste v menu ještě něco jiného? Je na webu něco, s čím se vám špatně pracuje nebo se špatně orientujete? Rádi si vyslechneme zpětnou vazbu jak ohledně vzhledu, tak funkčnosti nebo i nových funkcí. Bude pro nás mnohem jednodušší mít zpětnou vazbu na jednom místě, kde se k ní budeme moci postupně vyjádřit.

 

Těšíme se na vaše nápady a náměty!

Tým Blizzfan.cz


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jiri78cz 05.01.2018 06:41

Ahoj, co se týče Heroes články mi přijdou v pohodě. Ono co taky vymýšlet k MOBA.
Ale chybí mi tu trochu větší zaměření na hrdiny a heroes strategy. Také Aktualizace hrdinů.
Co jak se s jakým hrdinou dá zahrát, v jaké situaci použít to či ono tam vidím ohromné možnosti se rozepsat. Nebo taktiky hraní v týmu různé spojení hrdinů komba atd.
To by pomohlo komunitě a zvedlo úroveň. A že je to potřeba.
Rozhovory s hráči (To se nyní trochu zvedlo)

Dík
Jinak jsem rád, že se tomu aspoň někdo věnuje a přeji hodně zdaru a hlavně elánu.

Miťosk 03.01.2018 16:21

tento web uz poznam dlhsie..a praveze som rad ze aspon niekdo sa tomu venuje ako vy mozeme byt radi ze ludia ako vy vo svojom volnom case pracujete na takomto super webe dakujem a nech sa vam dari

HonkL 03.01.2018 11:41

Cau tak taky něco napíší.. Prvně něco o mě.. jsem člověk který Vás sleduje od doby wowherníweb a už nehraji wowko tak 4 roky..Takže nejsem aktivně ve wowku ale sleduji ho vzdáleně.. Si pak udělejte statistiku kdo jsou vaši čtenáři..
Nejlepší články byli roku 2008-2012.. Tam se fakt něco dělo a přišlo mi to zajímavé. Nyní mě přijde že články jsou fakt bez těla dost mě jich nezajímá.. Jako
-patch notesy..
-Tento týden v Legionu..
-Velký souboj "nářadí"! Která rasa ho má největší? (o hovnu článek)
Zato nejlepší články poslední dobou byli
-ohledně kauz vanilly..
-Teldrassil: Kdo škrtl sirkou?
-Honorbuddy končí
-Budeme moci mít větší batoh?
-Elysium - A pohádky je konec...
-články o Warcraft movie
-články ohledně nového Datadisku.. Jako vysvětlení různých věci. co a jak..

Spíše to sleduji zpovzdálí .. občas kouknu na nějaký článek jak se to příběhově posouvá dále.. stručně .. ale abych si někde hodiny četl články o tom co daný Q je a co a jak.. tak to fakt ne..
Přijde mi že chrlíte jeden článek za druhým aby byl nějaký obsah.. (lidi navštěvovali web.. money do kapsy atd..) ale začíná toho být tolik že se v tom člověk ztrácí a pak to ani nečte.. Je tu dost málo kvalitních postů..(např lehká rekapitulace Legion..což chybí v historii wowka.. časová osa) Tak to vidím já.. jako člověk co už na to kouká z dálky a sleduje vás od začátku

Bellatrix 03.01.2018 13:23

S těmi money do kapsy jsi mě dost pobavil.

Jinak je jasné, že tě nezajímají patch notes a týden ve WoW, když WoW nehraješ. Je snad zřejmé, že tohle jsou články pro lidi, co aktivně hrajou.

Historie WoWka je rozhodně jedna ze sekcí, kterou je potřeba aktualizovat. Akorát je problém se k aktualizacím starých článků dostat, protože kvůli novému datadisku bylo (a bude) obrovské množství novinek, které je potřeba pokrýt. Ty možná řekneš "tak těch článků tolik nepište, mě stejně většina z nich nezajímá", ale dalších 20 lidí řekne "jakto, že tady tenhle článek nemáte/jakto, že ho vydáváte tak pozdě!"

Šéfredaktor WoWfan.cz

Ellendway 03.01.2018 15:36

@HonkL,

Ona statistika čtenářů existuje. Aktivně sledujeme data, která nám poskytuje jak administrace, tak například Google Analytics a s klidným srdcem může napsat, že právě dvě první kategorie článků, které jsi napsal, tedy nejnovější patch notes (včetně hotfixů) a týdenní přehled věcí ve WoW, jsou velice žádanými články, které mají relativně vysokou čtenost.

Co se týče aktualizace starších článků, tak na tom momentálně šéfredaktorka pracuje a v průběhu snad několik týdnů budeme mít určitý plán, jak to všechno uchopit. Prvně se budeme soustředit na nejčtenější články a postupně budeme pokračovat dál. Je ovšem potřeba zmínit fakt, že novinky mají stále před aktualizací starších článků.

HonkL 03.01.2018 22:11

@Bellatrix
Já to chápu Jenom jsem Vám tu dal pohled člověka kterých tu je jenom max 10%

HonkL 03.01.2018 22:13

@Ellendway
Nevím zda to tu je Ale nebyl by špatná koncept toho co se na WoWfanu chystá pro rok 2018 jako kam se tento web bude posouvat atd.. Možná to je nebo jsem nepostřehl

Ellendway 03.01.2018 22:21

@HonkL V průběhu tohoto nebo příštího týdne budu mít s šéfredaktory jednotlivých webů schůzku, na které budeme probírat plány pro rok 2018.

Hromovapest 02.01.2018 23:27

Více informací o wowku. Z cizích webů vím informace které se tady objeví s několika denním až týdenním zpožděním. Jinak web ujde

Bellatrix 03.01.2018 10:23

Tohle je bohužel silně ovlivněno vytížeností redaktorů v reálném životě. Já třeba sleduju WoWhead a jiné weby skoro denně, ale ty články se bohužel za mě samy nenapíšou jenom proto, že o nich vím včas.
Další věc je, že články jsou záměrně plánovány, aby byly mezi nimi rozumné odstupy - takže až si někdy budete říkat "WTF, dneska vyšla taková žhavá novinka, jaktože ji tady ještě nemají!", tak vězte, že daný článek už klidně může být napsaný, jen má naplánované publikování třeba o pár hodin později. (Ani nemluvě o tom, že redaktoři si články nepublikují sami, čímž se může vytvořit další časový odstup.)

Každopádně děkujeme za zpětnou vazbu. Jen tohle není něco, co bychom dovedli ovlivnit tak moc, jak bychom chtěli. Ne do doby, dokud budeme muset chodit do školy a do práce Já třeba píšu články při přednáškách ve škole, ale pokud někdo při práci nemůže být na internetu nebo si na tom internetu nemůže chodit, kam se mu zamane (blokované stránky atd.), nic s tím holt nenadělá.

Šéfredaktor WoWfan.cz

HonkL 03.01.2018 11:46

Promin.. Ale tohle po nich nechtěj.. Zda jsi wowkař na plno tak vždycky main byl MMO-Champion.. WoWfan byl spíše o něčem jiném..Stejně když něco vyšlo jako první tak už jsi to dávno věděl než se o tom zmínil WoWfan..

elidor 01.01.2018 05:02

ahoj, bohužel je na webu příšerně moc článků typu: https://www.wowfan.cz/clanek/wow-legion-order-class-halls kde je odkaz na celý článek nefunkční ... existuje spousta nástrojů, které spustíte a ono to zkontroluje všechny (zejména interní) odkazy, errory vypíše a snadno se tak dá vše opravit. Tento web by si to zasloužil.

djmetla 02.01.2018 00:12

Starý web nebol konzistentný a články nemali rovnakého otca, syna i ducha svatého. Tým chcem povedať, že každý redaktor písal podľa svojho odkazy na články, texty či obrázky. Je teda ťažké fixnúť všetky články.

No dnes som sa na to pozrel a články sa mi podarilo ešte lepšie fixnúť. Snáď najbližší update sa bude páčiť a budete spokojný!

Programátor WoWfan.cz

elidor 02.01.2018 00:28

@djmetla děkuji moc.

elidor 16.01.2018 20:15

@djmetla mohu se zeptat +- kdy cca budou opraveny odkazy na clanky? dekuji

djmetla 01.01.2018 00:13

Ej prvy komentar 2018 HAHAAAA

Programátor WoWfan.cz

Bellatrix 01.01.2018 00:18

SPAMMER! Zabanujte ho!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Limfe 31.12.2017 16:15

Bylo by fajn, kdyby se objevil tu a tam nějaký wow podcast
Více informací o CZ/SK progressu guild, případně M+ atd...
Dříve to bylo běžné, ale od spuštění současné patche se nic takového již neobjevilo.

Esperanta 06.01.2018 23:10

Ani nevíš, jak rádi bychom nějaký podcast udělali. Plánujeme to už dlouho. Snad tenhle rok až se to všechno uklidní a něco budeme moci udělat.

Tinlicker 31.12.2017 13:57

- Mě by se tu líbila sekce na sestavování decků. Něco po vzoru http://www.hearthpwn.com/decks.
- Dále bych uvítal zobrazování karet, když na ně najedu myší.
- Snadnější přístup na forum
- Články uspořádat do kategorií. Abych měl možnost procházet články na určité téma. (např. jednotlivé povolání, Areny, Adventury a nebo třeba Questy)
- Články více obsáhlejší a možná zredukovat jejich počet
- Obrázky článků na hlavní straně zmenšit a celkově zredukovat počet věcí na hlavní stránce.

Alienek 31.12.2017 00:56

Možnost zvolit si frakci v nastavení a podle toho by se změnily barvy na webu (aliance - modré tlačítka atd., jako je to teď / horda - červený...).

djmetla 02.01.2018 00:12

Prichádzajúcim updatom túto feature prinesieme!

Programátor WoWfan.cz

Alienek 02.01.2018 21:16

@djmetla Díky :-)

ALTR 30.12.2017 19:48

8.12.
Poslední článek, tohle by chtělo zlepšit. Vůbec by me nevadilo číst překlad článku odjinud, pokud to autorství umožňuje..

Ellendway 30.12.2017 23:42

Ahoj @ALTR,

Děkuji mnohokrát za zpětnou vazbu. Jsem si jistý, že mluvíš o webu Hearthstone.cz, je to tak? Situace na webu byla relativně obtížná – původní tým před časem odešel a já tahal web určitou dobu sám (a prosinec byl opravdu náročný v práci). Situace by se ovšem od nového roku měla výrazně zlepšit. Do týmu jsem našel dva nové, velice talentované redaktory, kteří hru hrají již nějaký ten pátek a během příštího týdne budou oba aktivní.

Pevně věřím, že Hearthstone získá opět kvalitní redaktory a mnoho zajímavých článků, které budou komunitu bavit.

ALTR 31.12.2017 09:06

@Ellendway
Tak tak o HS, díky za odpověď a naději :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet