Community feedback

  Blizzfan    feedback    web   

Pokud jste narazili na náš článek s přaním hezkých svátků, pak si určitě pamatujete, že jsme mluvili o vývoji nového webu a také o tom, že náš vývojář Patrik se stále snaží implementovat nové vychytávky. Sleduje naše nápady a návrhy jakožto týmu, ale to se většinou týká administrace a backendu, který jakožto čtenáři nevidíte. Patrik sleduje i komentáře, jak to jen jde, a vaše připomínky sbírá, ale něco mu může občas uniknout. Proto jsme od Patrika dostali bojový úkol.

 

Rádi bychom tedy zavedli pravidelné komunitní okénko, kde se do komentářů budete moci vyjádřit, co by se vám na webu líbilo, co by vám přišlo jako dobrý nápad, co byste rádi změnili a tak podobně. Máte nápad, jak vylepšit vzhled či přehlednost stránek? Uvítali byste v menu ještě něco jiného? Je na webu něco, s čím se vám špatně pracuje nebo se špatně orientujete? Rádi si vyslechneme zpětnou vazbu jak ohledně vzhledu, tak funkčnosti nebo i nových funkcí. Bude pro nás mnohem jednodušší mít zpětnou vazbu na jednom místě, kde se k ní budeme moci postupně vyjádřit.

 

Těšíme se na vaše nápady a náměty!

Tým Blizzfan.cz


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Asimerian 29.12.2017 19:25

Chcel by som sa opýtať že keď sa materská stránka volá Blizzfan.cz tak či sem pridáte weby aj na Starcraft 2, Diablo 3, prípadne aj na staršie hry ako WC 3, lebo mi to tu chýba aby to bolo po kope keď už tu je aj CS tak by sa mi to páčilo mať všetky veci z Blizzard Univerza pokope

djmetla 29.12.2017 19:40

zdravím v momentálnej dobe Blizzfan.cz portfólio podporuje iba hry, Overwatch, World of Warcraft, Heroes of the Storm a Hearthstone. Na českom internete je už projekt diablofans.cz, ktorý pokrýva komunitu Diablo. Ostatné hry momentálne neplánujeme podporovať.

Tiež je potrebné chápať že zmenou majiteľa Blizzfan.cz sme sa rozhodli že Blizzfan nieje už len portfólio hier od firmy Blizzard. Rozhodli sme sa že projekt Blizzfan prinesie aj iné hry počnúc counter-strike.cz (.sk), pokračujeme Playeruknown's Battlegrounds a podobné

Pre ludí, ktorí sa vyjadrujú k tomuto počinu negatívne, chcem uviesť že pre aktuálne projekty wowfan.cz, hearthstone.cz, atp. sa nič nemení. len rozširujeme značku.

Programátor WoWfan.cz

Asimerian 29.12.2017 22:50

@djmetla

ďakujem za odpoveď

Silveralius 29.12.2017 18:10

Pokud se můžou přidávat připomínky již tady, tak bych jedu měl.
A tou je zavedení nějakého systému připomínek. Pokud někde napíši komentář a někdo na něj zareaguje, tak se to nedozvím dokud na tu stránku znovu nevkročím. Líbila by se mi nějaké jednoduché upozornění a to třeba rovnou na stránce. U jména by se objevila bublina a v ní číslo s počtem upozornění Popřípadě by mi mohlo upozornění přijít i do emailu.
Jinak jsem velice rád, že je možnost používání tmavého vzhledu. A líbí se mi i aktuální přehlednost stránek.

djmetla 29.12.2017 18:17

Najbližšia aktualizácia prinesie užívateľské notifikácie na webe. Možnosť odoslať na e-mail bude tiež. Ďakujem za feedback

Programátor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet