Edwin VanCleef

Historie

Beyond the Dark Portal

Edwin VanCleefEdwin VanCleef byl původně jedním z architektů co pracovali na rekonstrukci Stormwindu po jeho zničení na konci První války. Také vedl budování Nethergarde Keep. Poté, co město bylo dokončeno, House of Nobles, pod tajnou manipulací Katrany Prestor, odmítli adekvátně zaplatit. Stonemasons dostalo pouze malou částku a proto Edwin a Stonemasons rozpoutali v ulicích města chaos, při kterém zemřela Tiffin Wrynnová. Edwin a Stonemasons utekli z města a vytvořili Defias Brotherhood.

World of Warcraft

Na palubě lodi v Deadmines čekal VanCleef na vhodný okamžik, ve kterém by mohl zaútočit na Stormwind a tím se ho nadobro zbavit, ale než se jeho plán stačil uskutečnit, přišli ho zničit stateční alianční dobrodruzi, kteří se dozvěděli o jeho sídle. Dobrodruzi se pomalu probili obranou bratrstva do Deadmines, kde napadli VanCleefovu loď. V této bitvě porazili i samotného VanCleefa, kterému uřezali hlavu a donesli ji jako důkaz Gryanu Stoutmantle, který prohlásil, že toto znamená definitivní konec bratrstva. Ale i přes to se někteří skeptici obávali, že takto rozsáhlé společenství nemohlo ukončit svou činnost ze dne na den. O VanCleefově smrt byli později informováni i král Wrynn a Jaina Proudmoore, kterým se ulevilo. Ale ne na dlouho, protože Jaina zjistila, že je bratrstvo stále aktivní, a to i v Dustwallow Marsh.

Cataclysm

Vanessa VanCleefPřestože se předpokládalo, že s Edwinovou smrtí budou dny Defias Brotherhood sečteny, opak byl pravdou. Do jeho čela se postavila VanCleefova dcera Vanessa, která byla před lety svědkem zavraždění svého otce a jako odvetu připravila plán na zničení Stormwindu. VanCleef držel existenci své dcery dlouhá léta v tajnosti. Málo je známo o raném dětství Vanessy. Přibližně pět let před návratem Deathwinga, Vanessa sledovala ze stínů jako její otec byl poražený skupinou dobrodruhů na příkaz Gryana Stoutmantle. Podle Salmy Saldean, "Přišla uprostřed noci a zhroutila se na zem. Nikdo nevěděl, kdo to je. Dívka si nevěděla vzpomenout odkud a kdo je - opravdu ztracena duše." Rodina Saldean ji přijala a pojmenovala ji Hope, kvůli kvůli těžkým časem, které prožila. V určitém bodě Hope začala s péči o chudé a skončil v Sentinel Hill. Nicméně, tajemná postava začala s obnovováním Defiase. Na svou stranu získala obra Glubtoka, goblina Helixe Gearbreakera a využila útok gnollov na Sentinel Hill a osvobodila worgena Ripsnarla. Nakonec veřejně propagovala "Stormwindské zlo" chudým lidem. Horatio Laine a Gryan Stoutmantle odhalili, že tajemná postava je Hope - Vanessa. Následně Defias zaútočil na Sentinel Hill a spálili ho. Vanessa se ​​stáhla do Deadmines, kde i ona padla kvůli Alianci. Edwin Vancleef: Stav: Mrtev Frakce: Defias Brotherhood Rasa: Člověk Postaveni: Vůdce Defias Brotherhood Povolání: Rogue Vanessa Vancleef: Stav: Neznámý (Lore) Nachází se: Westfall, Deadmines Frakce: Defias Brotherhood Rasa: Člověk Povolání: Rogue

Trivia

  • Edwin VanCleef se také objevil ještě ve WotLK v podobě mlžného přízraku v dungeonu Trial of the Champion, kde Argent Confessor Paletress povolává po svůj bok nejrůznější osoby ze vzpomínek hráčů. (Dalšími takový vzpomínkami jsou například Algalon the Observer, Archimonde, Hakkar, Illidan nebo Onyxia.)


Naposledy upravil/a Mordecay 12.06.2014 v 12:43:53.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 29.11.2009 17:27

To sem nevěděl že Edwin a defias brotherhood sou v podstatě kladní

Ellendway 29.11.2009 17:11

Wado nemáš pravdu, rogue se překládá jako tulák, ničema, ale jako lupič určitě ne.

Dandis 29.11.2009 16:22

Rouge je pudr na ksicht rogue je lupič

Dandis 29.11.2009 16:09

Si predstavte jaká bude prdel,když místo heroic dáte normal,prokillíte dung za 5min a budete říkat,že je to nějaké lehké,a kouknete na lvl příšer

Dandis 29.11.2009 15:59

Počkajte ako DM v Cataclysme obnovia a VanCleef nam este všetkým natrhne prdel

Dandis 29.11.2009 15:25

Rouge je lidově Rogue :P

Anstriber 29.11.2009 14:39

u Povolání je Rouge místo Rogue

Anstriber 29.11.2009 14:37

Pěkně sepsané. Ještě si pamatuju, jak jsme jako noobové do Deadmines lezli kvůli jednomu dropu z Edwina

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet