Free Character Migrace 12.12.

http://media.wowfan.cz/uploaded/fcm
Pořád se mluví o spojování realmů, které jsou méně zalidněné, aby se jim navýšila populace. Ale není také jiný způsob, jak jim pomoci? Je! Blizzard po nějaké době spustil zdarma převody postav z určitých realmů na ty, které to potřebují. Nehledejte mezi nimi Drak'thul a Burning Blade. Na tyhle servery nikdo nepůjde a z nich asi také nikdo ne, když jsou plné Čechů a Slováků. Zajímavě může vypadat migrace z Outlandu na Burning Legion, který je neoficiálním Polským serverem.
Takralus zdroj

Následující Free Character Migrace (pozn. red.: převod postav z jednoho serveru na druhý zdarma) jsou k dispozici do 17. prosince 2013: Horda Kazzak (PvP) -> Tarren Mill (PvP) Kazzak (PvP) -> The Maelstrom (PvP) Ragnaros (PvP) -> Tarren Mill (PvP) Ragnaros (PvP) -> The Maelstrom (PvP) Alliance Sylvanas (PvP) -> Tarren Mill (PvP) Sylvanas (PvP) -> The Maelstrom (PvP) Obě frakce Draenor (PvE) -> Magtheridon (PvE) Outland (PvP) -> Burning Legion (PvP) Silvermoon (PvE) -> Magtheridon (PvE) Stormscale (PvP) -> Ravencrest (PvP) Twisting Nether (PvP) -> Frostmane (PvP) Vezměte prosím na vědomí: Převody postav jsou otevřeny na základě monitorování populace na serverech a důkladných analýzách, nikoliv na vaše přání. Pokud hledáte nějakou specifickou migraci (z realmu A na realm B), měli byste využít službu Character Transfer (pozn. red.: převod postav). Převody postav (CT - Character Transfers) Všechny pravidla pro převod postav naleznete v následujícím odkazu: http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=20416 Převod Guild: Ačkoliv Free Guild Master Realm Transfery nejsou momentálně možné, Free Character Migrace vám umožní udržet si své členství v guildě a reputaci za předpokladu, že Guild Master dokončí Guild Master Realm Transfer jako první a frakce zůstane stejná jako na původním realmu. Vezměte prosím dále na vědomí, že Free Character Migrace může být kdykoliv ukončena.

Hrajete na některém z výše uvedených realmů? Využijete volné migrace? Využili jste někdy placené migrace? Jaký server byste chtěli, aby byl v seznamu?

Naposledy upravil/a Astra 13.12.2013 v 18:01:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Momloo 16.12.2013 08:48

kubiczek
Je pravda, že bůhvíjaký národnosti server maj a čechoslováci pořád nic :/
Ani poliaci, madari, svedi a co ja viem, kto vsetko este nemaju vlastny realm a to ich je ovela viac.

playsmouker 15.12.2013 22:43

ach jo už chci open betu

Zvejkyn 15.12.2013 18:33

Je pravda, že bůhvíjaký národnosti server maj a čechoslováci pořád nic :/

milanko 13.12.2013 23:21

Mne osobne sa cross realm veľmi páči je pecka v low lvl zónach mať niekoho napr. na pvp dajme tomu v silithuse keď to ešte trochu porobia pospájajú realmy tak bude o jeden zásadný problém menej okrem toho by mohli normálne spraviť officialne cz-sk server a free realm transfer z realmov na tento, a pre každú krajinu je to oveľa lepšie hrateľné.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet