#GiveUsTeaser World of Warcraft filmu

//pic/uploaded/giveusteaser
Minulý týden o víkendu se v San Diegu konal mezinárodní Comic-Con 2013, kde se vedle fanoušků a herců z všemožných seriálů, filmů a sem tam i počítačových her objevil také moment věnovaný dlouho očekávanému filmu o World of Warcraft v rámci panelu Legendary/Warner Bros. V podstatě nešlo o nic většího, než o teaser (tedy takový mini-trailer). Jednalo se tak o první hmotnou existenci dlouho očekávaného slibu.

Kde je háček?

Na internetu neexistuje (nikdy jsem nevěřil, že tato dvě slova dám někdy dohromady) použitelný záznam tohoto teaseru a povolané osoby ho nechtějí dát k dispozici nám, ani nikomu jinému. Proto fanouškovské stránky po celém světě rozjíždějí kampaň #GiveUsTeaser.

Jak se zapojit?

V podstatě to není úplně snadné, způsobů není mnoho. Pokud používáte Twitter nebo Facebook, připojte tento hashtag k nějaké vaší zprávě a bodněte s ním do vosího hnízda v podobě oficiálního účtu Blizzardu či World of Warcraftu. Oni třeba povolí. Z webových stránek io9.com jsme se dozvěděli, co se na tomto 20-30 vteřin dlouhém teaseru odehrálo:
Charlie Jane Anders zdroj

Na panelu Legendary/Warner Bros. si pro nás přichystali velké překvapení. Viděli jsme úplně první teaser na World of Warcraft film, kde jsme měli možnost vidět, jak se plně vyzbrojený válečník utká s obrovským zeleným Orkem. Vše se odehrávalo na mimozemsky vypadající planetě. Terén byl plný kamenných výčnělků. Zpocená a vousy zarostlá postava v brnění pila vodu z toulce. Pak byla vidět klec plná kamení. Znenadání bylo slyšet vrznutí čehosi a zelený záblesk na obloze. Postava odhodila toulec s vodou, vytasila meč za hlasitého a cinkajícího se zvuku. Vzal si štít od obrněného kostlivce a praštil si do něho mečem. Dále byla vidět obrovská ruka jakési příšery, která si to namířila přímo na něho. Zahlédli jsme v rychlosti zelený odstín jeho kůže a trochu nějakého toho brnění. Hned na to se nám konečně dostalo blízkého záběru na tohoto Orka, načež jsme viděli, jak zvedá sekyru a míří s ní na hlavu našeho válečníka. Direktor Duncan Jones nám kromě několika dalších věcí pověděl také to, že s natáčením začne na začátku roku 2014.

Pro zajímavost: Tweet o potvrzení zprávy, že teaser nespatří světla internetu. Teaser bude Soon˜™? Kde si myslíte, že se to odehrávalo? Že by to byl Outland? Co si zatím o samotném filmu myslíte?

Naposledy upravil/a Snake Plisken 10.10.2013 v 11:31:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Benosh 29.07.2013 10:47

Pokud musel pan Stackpole studovat lore Warcraftu hodně důkladně, než napsal Shadows of the Horde, pak si myslím, že u filmu by měli být tvůrci podobně nabiflovaní příběhem, aby dokázali přiměřeně napsat scénář a poté věrohodně natočit scény s okolním terénem, jaký známe ze hry, samozřejmě lépe vypiplaným Věřím v příběhový i časový soulad a snad i ty lokace budou sedět.

Javorovej 29.07.2013 08:32

bulljoker
kdyby šlo jen o značku tak se stím tak dlouho nserou
Právě proto, že už se s tim serou tak dlouho a stále vše v nedohlednu?

bulljoker 28.07.2013 18:31

Javorovej
Já už se obávám, že to vydělá jen na značce WoW a bude to úplná patlanina.
kdyby šlo jen o značku tak se stím tak dlouho nserou

Hanzik 28.07.2013 15:34

Western? To je trochu daleko od fantasy filmu... asi jako kdyby řekli, že Avatar 2 bude rodinný sitcom.

milanko 28.07.2013 13:15

A neviete náhodou niekto kedy to vinde?A dúfam že tam to nebude len o ľuďoch a orkoch lebo ty si taký nudný skôr nejaká zaujímavejšia rasa trollovia,nelfovia,belfovia,drenei,worgeni prípadne nejaká nehratelná

Esperanta 28.07.2013 13:01

Já nedávno zaslechla, že Duncan řekl, že to prý udělá na motivy westernu. Buď půjdu zmlátit redaktora, který to přeložil a napsal, anebo se režizér nedožije ani premiéry, pokud to bude až takovejhle prů*er.

Bellatrix 28.07.2013 12:34

Javorovej
Já už se obávám, že to vydělá jen na značce WoW a bude to úplná patlanina.
Já s tím upřímně řečeno docela počítám. Ale uvidíme, třeba to vidíme zbytečně moc černě...
Šéfredaktor WoWfan.cz

Javorovej 28.07.2013 12:25

Já už se obávám, že to vydělá jen na značce WoW a bude to úplná patlanina.

Mondel 28.07.2013 10:45

Hromovapest
No kdo ví jestli to vůbec natočej.A taky nás to může zklamat.Protože to bude těžký. Jak to natočit aby se to ujalo jak u hráču hordy tak aliance.Osobně film kde by se to točilo třeba jen kolem hordy a jejich hrdinství...tak na to bych ani nekouknul jedenkrát. :-)
A presne pre takých akým si ty taký film nenatočia

milanko 28.07.2013 10:32

Dúfajme že nás film nesklame mohli by to z pohľadu ali-horda vyriešiť tak že by sa prehadzovalo medzi situaciami kde by bojovala aliance s takou kde horda ale dufam že to nebude typický americký slaďák lebo sa naštvem a že príbehu daju nejaku inteligenciu.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet