Mists of Pandaria Cinematic Trailer

http://media.wowfan.cz/mopcinematic
Jedním z hlavních motivů Mists of Pandaria bude válka mezi Aliancí a Hordou, která přináší zkázu na mírumilovnou Pandarii... A tento konflikt je i hlavním motivem velmi očekávaného cinematic traileru k Mists of Pandaria, který byl právě teď odhalen a vy ho můžete vidět na našem webu i youtube kanálu! (a nechybí ani špetka vtipu)
České titulky zapnete kliknutím na tlačítko v ovládací liště uprostřed.

Naposledy upravil/a Wrent 16.08.2012 v 15:28:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

icekiss 21.08.2012 17:16

Kalohan
ktory tak chcu w4 ze ako by si ho asi tak akoze predstavovali a ako by ho mal Blizzard spravit bez toho aby odsunul wowko alebo bez toho aby dodrbali lore. Ked ste setci taki inteligenti tak by mohol wowfan spravit taku sekciu ze ako by malo vyzerat w4, potom sa uvidia vase skvele napady.
Blizzard
Thanks for your ticket! Sorry it took so long on this occasion.Warcraft IV was never released, but instead we brought out 'World of Warcraft' which initially followed the lore of Warcraft III to an extent - we don't have any plans to create a Warcraft IV for the time being.Finally, for the movie... no information right now, but keep an eye on our website for any updates to this! As you can see, unofficial sites aren't always the most accurate Hope this clears things up!Kaszbad.

Gustafa 21.08.2012 14:23

to Kalohan: detail-activision a blizzard je jedna firma , ale jinak souhlasím.to milanko: Co na to napsat? Snad jen, že se asi nevyznáš buďto v pojmech propadák, úspěch apod. nebo si nikdy neviděl statistické údaje prodejnosti v herním průmyslu atd. Fakt nevím jak může někdo napsat, že blizzard dělá špatné hry, které nikdo nehraje a valve je přesný opak. Podle mě obě tyhle firmy dělají parádní hry, které jsou úspěšné.

Kalohan 21.08.2012 13:22

icekiss
kdyby bliizz vážně poslouchal hráče tak dávno pracuje na w4 a ne na scčku na kterej všici nadávaj....
A ano zabudol som povedat v juznej korei je starcraft modla a chcel by som odkazat setkym ktory tak chcu w4 ze ako by si ho asi tak akoze predstavovali a ako by ho mal Blizzard spravit bez toho aby odsunul wowko alebo bez toho aby dodrbali lore. Ked ste setci taki inteligenti tak by mohol wowfan spravit taku sekciu ze ako by malo vyzerat w4, potom sa uvidia vase skvele napady.

Kalohan 21.08.2012 13:20

icekiss
kdyby bliizz vážně poslouchal hráče tak dávno pracuje na w4 a ne na scčku na kterej všici nadávaj....
Nie?? Ktora firma robi take kvalitne produkty/suveniry, roby poviedky, pise knihy, odpovedaju na fora a maju neuveritelne kvalitni support? Uz laskavo prestante hatovat Blizzard ktory ziadne mat ani nemoze lebo nema zaco a ukazte mi firmu ktora poslucha hracov viac ako oni? Valve??, Activision??, EA??, nechcite ma rozosmiat.

icekiss 21.08.2012 09:14

kdyby bliizz vážně poslouchal hráče tak dávno pracuje na w4 a ne na scčku na kterej všici nadávaj....

Kalohan 21.08.2012 08:55

milanko
Ellendway teba nikto nepresvedčí že blizz je firma farma ktorú hrači nezaujimajú wowko bude mať ešte jeden datadisk a bude free to play aby nebolo pridaju nejaku rasu alebo nič blizzard kašle na hráčov je jedna z najhoršich firiem nemôže si zobrať Valve? Ta sa ku hráčom správa super jej hry su najlepšie a originálne a nie prepadaky
Nepaci sa ti wowko? Tak potom preco si tu a pises?? Nech sa paci odhlas sa a nevracaj sa sem, dvere su otvorene.

Bakda 18.08.2012 20:04

Souhlasím s tebou Kasiny

Kasiny 18.08.2012 18:46

Chtěl jsem odepsat uživateli milanko hned jak jsem spatřil jeho post. Trochu agresivněji ale bez vulgarismů a to je u mě co říct. Nakonec jsem vychladl mávl rukou a nechal to být. Ovšem stále mám nutkání to ze sebe dostat.Blizzard se o nás o hráče stará náhodou hezky, bohužel plno hráčů je mladších a tak se jim blizz snaží vyhovět (klyšé, no já vím ). Alespoň to je můj názor.A ikdyby dělal MoP pro korejský děcka tak co. Náhodou orientální architektura je moc pěkná a i v novém datadisku vynikla. A též není povinností mazat si své main chary a místo nich rychle zakládat Pandareny.

Ellendway 18.08.2012 09:47

milanko
Ellendway teba nikto nepresvedčí že blizz je firma farma ktorú hrači nezaujimajú wowko bude mať ešte jeden datadisk a bude free to play aby nebolo pridaju nejaku rasu alebo nič blizzard kašle na hráčov je jedna z najhoršich firiem nemôže si zobrať Valve? Ta sa ku hráčom správa super jej hry su najlepšie a originálne a nie prepadaky
Ne, nikdo mě nepřesvědčí o tom, že Blizzard neposlouchá hráče. Tyto řeči si nech k horké čokoládě, protože nejsou pravdivé. Blizzard neposlouchá komunitu? V tom případě nechápu každodenní blue-posty k problematice hráčů, nechápu Ghostcrawlera, který místo toho, aby řešil problémy ve hře sedí u fóra a píše si s lidmi o balancování postav a mohl bych pokračovat až do aleluja. Ano, Blizzard je firma, která chce peníze... ale ruku na srdce. Znáte snad nějakou firmu, která nechce peníze? Jediného podnikatele, který pracuje, protože ho baví jeho práce? Ano? Rád bych si zrekonstruoval chodbu a pokoj, tak mi nechte kontakt a já bych ho rád využil. Označit Blizzard jako jednu z nejhorších firem při současné kvalitě her je směšné. Jde vidět, že jsi neviděl Mists of Pandaria ani z vlaku. A co se týče Valve... mám na ně vlastní názor. Rozhodně to není andílek mezi společnostmi, které se na trhu pohybují. A co se týče jejich her... nový CS:GO je snad nejhorší Counter Strike co jsem kdy viděl. A to nemluvím o jejich napodobenině Doty.

rambo001 18.08.2012 09:45

milanko
nemôže si zobrať Valve? Ta sa ku hráčom správa super jej hry su najlepšie a originálne a nie prepadaky
Jo no Valve se chova nejlíp hlavně s H-L 2: Epizodou 3. To je jasnej důkaz toho jak je Valve nejepší

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet