Novinky ze světa Diabla 3 – D3Pedia.cz


BlizzCon 2013 se rychle blíží a i když si vývojáři pravděpodobně nechávají největší novinky zatím pro sebe, o informace z herního světa nejen World of Warcraft ale i Diabla 3 není poslední dobou nouze. Chtěli bychom se vám představit jako portál D3Pedia.cz, který se zaměřuje na veškeré dění okolo Diabla 3 a naší prioritou je informovat rychle a věcně. Snažíme se komunitu oslovit nejrůznějšími způsoby. Naše idea je umožnit uživatelům podílet se na tvorbě obsahu, takže registrovaní uživatelé mohou vytvářet a upravovat nové stránky i aktualizovat ty stávající.

Kromě nejčerstvějších informací v podobě článků a krátkých zpráv vysíláme pravidelně každý týden pořad Sanctuary žije a tématické podcasty. Mimo to se snažíme jako jediný portál o Diablu 3 podporovat i PvP a chystáme další sezónu PvP ligy o věcné ceny pro Čechy a Slováky.

//pic/uploaded/malthael_small

A jaká jsou nejdiskutovanější témata posledních dnů týkající se Diabla 3? Kromě pre-patchů Loot 2.0 (který přinese větší rozmanitost předmětů a vylepší jejich kvalitu) a Paragon 2.0 (který změní paragon systém a udělá ho nekonečným) se všichni fanoušci netrpělivě těší na každou novou informaci z plánovaného datadisku, který ponese název Reaper of Souls. A pokud nepatříte mezi ty, kteří po úspěšném raidu zapnou Diablo 3, aby si trochu odpočinuli, připravili jsme pro vás krátký souhrn toho nejdůležitějšího, co by měl datadisk přinést.

  • nová hratelná postava Crusader
  • nový boss - padlý anděl smrti Malthael
  • nová lokace Westmarch
  • nové legendární předměty
  • nový artisan – Mystic
  • kompletní úprava skillů všech hratelných postav
  • nové afixy mobů, crafting a mnoho dalšího

Trailer Diablo 3 Reaper of Souls s českými titulky

Pokud vás změny zaujaly, podrobné informace i s komentáři a mnoho dalšího můžete najít na portálu D3Pedia.cz. Fanouškům přinášíme novinky také prostřednictvím sociálních sití Facebook, Twitter, Google Plus ale i YouTube.



Naposledy upravil/a Astra 07.11.2013 v 13:33:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 07.11.2013 20:58

Som majiteľom d3 a musim povedať že tak ako sa mu hovorilo ako o zlodejovi pracovnikov že ulice budu prázdne atď. Diablo 3 ma sklamalo okrem toho že hra bola veľmi drahá v hre neponúkala nič originálne celá obtiažnosť je založená na itemoch okrem toho celé diablo si musím prejsť na nižšich obtiažnostiach čo znižuje zážitok neviem ako hodnotiť nútené prejdenie 4 tých istých skoro identických obtiažnosti a inferno je o to len ťažšie že potrebujete nafarmiť potrebné itemy keď som sa prvý krát logoval servery padali alebo vôbec nešli a chýbal úplne multiplayer, ak mám platiť za 1 classu 1 bossa a 1 zonu a nejake vychytávky ďalšiu full cenu ako za diablo okrem toho že bude nehrateľné bez soul reaperu kedže bez multiplayeru to neni ono no neviem.

Riko 07.11.2013 07:23

To si s tim prisel trochu s krizkem po funuse ne?:-D Ten web uz nejakej ten patek funguje :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet