Pandaren, Pandaria a Brewmaster

Pandareni


Začněme s rasou. Pandareni jsou rasa, která je velice podobné dnešním pandám (asi proto ten název :)). Ve hře se vůbec nevyskytují až na menší záchytné body, jako je například Chen’s Empty Keg v The Barrens. Chen Stormstout je totiž Pandarenským hrdinou a Brewmasterem (pivovarníkem, dle mého skromného názoru, pěkné heroic povolání).

Původně byli Pandareni umístěny do středu Kalimdoru, kde byl základ Pandaren Empire. Když byla Země rozbita uchýlili se Pandareni na malý ostrov jménem Pandaria, ale i poté se někteří přišli podívat zpět do Kalimdoru. I během Třetí války jich pár původní zem navštívilo. Základem Pandarenské společnosti je alkohol, proto jsou někteří z nich specializování jako Brewmasteři. Proto se někteří vrátili do Kalimdoru, aby hledali nové přísady pro své ostré nápoje. Také bylo místo zvané Pandaren Settlement v Stonetalon Mountains během Třetí války, bylo to hlavně Pandareni specializovaní na Drunken Brawling tj. bojování pomocí elementů. Samozřejmě ke každé rase se váže nějaká ta startovní lokace, což by byla pro Pandareny Pandarie – rozlehlé bambusové lesy na nějakém dosud neznámem ostrově. Pandy by mohly vykonávat také ta běžná povolání (Hunter, Warrior, Priest, Shaman atd.). Zda by připadli Pandareni Hordě nebo Alianci je otázka, která nám asi také bude vrtat hlavou, ale podle vzhledu bych Pandareny přiřadil spíše k Hordě. (i když by měla být zachována nezávislost Pandarenů).

[odstavec]

Chen Stormstout


Chena nakonec jeho cesty přivedly do Durotaru, a jeho poslední nápoj měl množství podivných přísad, až se obával, že by mohlo být příliš obtížné je získat. Téměř ztratil naději při tvorbě svého receptu, když mu bylo vyhověno Rexxarem cestujícím Beastmasterem. Chen požádal Rexxara, aby mu sehnal příslušné ingredience pro své pivo - Barel Thunderwater, vejce hromového phoenixe a výhonek z thunderbloom. Samozřejnmě byl velmi šťastný, když se vrátil Rexxar s ingrediencemi jeho nápoje. Pak, po uvaření jeho speciálního piva, ho nabídl Rexxarovi, kterého téměř zabil šok z těkavého nápoje! Poté se zeptal, jestli ho Chen chtěl zabít pravděpodobně v rétorickém smyslu, ale možná ne.
Také se domníval, že by dále mohl zkoumat svůj recept, po ukončení jedné fáze se Chen rozhodl, že bude cestovat s Rexxaremí, aby lépe mohl ocenit tuto nádhernou, drsnou zemi, ve které nakonec našel sám sebe. Chen šel na tajnou misi na Theramore Island. Setkal se s Jainou Proudmoore, která se jim rozhodla pomoci, poté co viděla, co její otec udělal.

Chen pomohl Rexxarovi hájit Thralla a Durotar před nájezdy z Kul Tirasu, když Horda byla připravena zahájit útok, který skončil smrtí Grand admirál Proudmoore. Po bitvě Chen strávil nějaký čas v Durotaru výukou brewmastera Drohna před svou další cestou. Nikdo neví, kam odešel poté, ale několik jeho prázdných sudů byly nalezeny roztroušené po celých Barrens. [odstavec]

Brewmaster


Brewmaster neboli pivovarník by mohlo být nové heroic povolání. Jako DK používá ke kouzlení svých spellů Sílu run pro Brewmastera by mohla být např. Chakra (duchovní síla, doufám, že také nejste zaujatí čtenáři Naruta?). S povoláním se vážou talenty, ale bohužel tento článek píšu z vlastní hlavy a nic o Brewmasterovi potvrzeno není a ani o něm není známo vůbec nic. I přesto vám napíšu talenty, které bych si představoval já (nejvíce bych je přiblížil Shamanovi):
  • Drunken Brawling - Aneb hrátky s alkoholem. Zde bych to přirovnal k Shamanovi, myšleno něco jako Enchancement. Vaše silné alkoholické spelly by vám přidávaly staty, ale mohli by v případě vyprchání navodit opici. K tomu ještě navíc ovládaní elementů.
  • Pyromancer- Pokud jste hráli W3, tak víte, že Chen Stormstout měl něco jako ohnivý dech a to mě přivedlo na myšlenku pyromancera. Krása, přidáte pár sirek, nějaký ten alkohol a máte oheň.
  • Faith-cure- A to by mělo být léčení (v překladu Faith-cure znamená léčení vírou, co kdyby byly naše pandy buddhisti?).
Neříkám, že by se mohlo vyskytnout něco takového, ale kdo ví, třeba nás zase jednou Blizz překvapí :). Samozřejmě návrhů na povolání je určitě víc, nicméně k Pandarenům by se mohl hodit ještě Monk či Ninja, popř. Samuraj (další zajímavé na wowwiki je třeba shodo-pan). [odstavec]

Pandarie


O Pandarii jsem se již zmiňoval nahoře. Velké bambusové lesy, stavby typu "Čínský chrám". Vůdcem Pandarenů by měl být také již zmíněný Chen Stormstout. Zopakujme si to, víme jak vypadá a co tam bude, ale kam to dát? Bude snad v Azerothu nebo bude poletovat vesmírem stejně jako Outland? Jsou snad tyto ostrovy obydlené a my o tom ještě nevíme ?



Naposledy upravil/a Snake Plisken 03.08.2011 v 12:27:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Pilgrim 31.10.2011 10:53

No, covece, tak jsi ten datadisk odhadl o 2 roky driv nez byl oznamen, gratuluju !

Garick 26.10.2011 11:06

DaveL
pravda je to asi stejná jako ti pandareni jako hratelná rasa.. Takže... není
Haha a takže ted uz by to pravda mohla byt

DaveL 13.08.2011 13:51

ollie
ževraj aj dread lordi maj byt hrateľný ... nevie niekto či je to naozaj pravda ?
pravda je to asi stejná jako ti pandareni jako hratelná rasa.. Takže... není

ollie 13.08.2011 13:30

ževraj aj dread lordi maj byt hrateľný ... nevie niekto či je to naozaj pravda ?

Mordecay 12.08.2011 18:50

A boli to Noční elfovia, vďaka ktorým sa ich podarilo zastaviť, takže naozaj ich nemajú radi... viď W3:tFT. Nagov nemá nikto rád

milanko 12.08.2011 18:30

Vraj nagi nemaji radi night elfi !Však nagovia boli vyberany night elfovia najsilnešji najbohatši atď. lenže pachltnosťou praskla studna večnosi a old gods im darovali život nagov nwm mohol to bit aj neptulon alebo sargeras neviem teraz

janyik 12.08.2011 17:34

hahaha prej Naga k alianci to je pekna blbost, nagove nesnasej nightelfy, takze kdyby byly hratelnou classou tak jedine u hordy :-)

Druzgo 05.08.2011 13:37

nova classa to podla mna nebude nakolko si neviem predstavit panda-orka Brewmastera by som dal ako novu profesiu. Z alkoholickych napojov, ktore sa teraz daju kupit v hre by vyrabal za pomoci roznych rastliniek a praskov nejake napoje, ktore by hracovi po vypiti davali buffy. (napr: 5% sanca na hit, ze utocnik bude opity .. super do pvp )

Argus 05.08.2011 11:10

Já bych byl pro, aby byl Brewmaster nová classa, trpaslíci by taky byli skvělí pivovarníci:-D, ale zajímalo by mě, jak by to vyřešili s tím, že by v novým datáči byla jen jedna nová rasa, ke komu ji přidat? k Ali, k Hroudě, nebo k oboum?

Akari 04.08.2011 18:17

Hero povolání tobýt nemůže, protože je to rasa.když si to tak vemem tak TBC 2x nová rasa WOLTK 1x nová classa CATA 2x Nová rasa a další datáč by podle tohoto mohla být nová classa

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet