Podcast #29 - Oko bouře

//pic/podcast/wowfanpodcast
Wowfan.cz vám přináší další díl podcastu, tentokrát ve jménu Blizzconu 2013, nově připravované hry Heroes of the Storm, PvP a Timeless Isle. Hanzík, Davel, Esperanta a Snake Plisken se zmíní také o připravovaném filmu a o novým změnách na našem webu.
>>Stáhnout Podcast #29<<

Program:

1:24 - Servisní okénko 7:26 - Bude Blizzcon 2013! 17:30 - Heroes of the Storm 26:45 - Warcraft film 35:23 - PvP a co je na něm špatně 43:13 - Fungoval Timeless Isle?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

28.10.2013 19:00

jinak za rpeku je max trinket na port do timlessu pet , privolavac rare a mount za exa , ty veci na ger sou jen za mince zadny repky nejsou potreba

28.10.2013 18:57

s dobrou sestavou si staci privolavat tu rare co tam je z qitemu a ty addy kolem nej a exa je hned staci jen mit 3-4 rangedka

Sir Finley Mrrgglton 28.10.2013 16:36

Môžete mi pomôcť? Stratil som heslo na fórum...

Muradin 28.10.2013 15:33

Tak ty velké patche místo datadisků, uvažoval jsem o tom už dříve a myslím ,že by to bylo docela dobré Blizz by se mohl dostat ke každému tématu a třeba i k DK. Například je docela divné udělat revamp OL když nás budou ohrožovat Nagy a Azshara. Navíc každý datadisk potřebuje nový kontinent nebo minimálně 5 velkých zón a ještě pár menších, nové rasy, prostředí atd. sice Blizz má ještě kam zajít , ale aspon by se tím mohl celý svět posunout a dostalo by se na ostatní témata.

Zakys 27.10.2013 23:40

Jako co se týče vybalancování v PVP. Já bych to udělal následovně: Jednoduše bych snížil počet spellů na každou classu a vyrovnal bych burst dmg s CCčkama. Jedině tak by se umožnila větší kontrola při pvp balancování. Protože do wow se pořád cpou nějaké nové spelly a tím je balancování PVP daleko horší...A pak až když se přidá další classa tak se to zase celé musí překopávat a udělat to tak aby to dobře fungovalo což si myslím že není jen tak jednoduché. Zase na druhou stranu to není tak hrozné ale tohle je můj pohled na aktuální PVP a některým lidem nevadí takové věci a sledují zase něco jiného. Takže by mě zajímal váš názor !? THX

Rannu 27.10.2013 21:00

Ja si myslim, ze problemem je, ze aktualne je v PvP moc jak kotrolu tak burstu. Myslim si, ze pocet CCcek by se mel jaksi vyrovnavat s intenzitou burstu. Tim chci rict, ze aktualne vidim problem v tom, ze vetsina class je schopna kontrolovat na pomerne dlouhou dobu a zaroven je vetsina class schopna pri odpalu vyrobit obrovsky damage. Moznym resenim by mozna bylo bud omezit pocet kontrolu a nebo nejak zmensit burst damage a asi zaroven (u nekterych class) zvetsit prumerny damage mimo odpal. Mozna, ze kdyby se u nekterych class pouzilo jedno a u ostatnich druhe reseni, mohlo by to trochu ozvlasnit gameplay a PvP by bylo hned zajimavejsi.Druha vec je ono neustale zminovane tema, ze vsichni maji vsechno. Urcite je na tom mnoho pravdy, nadruhe strane ono z casti si za to mohou hraci sami, neustale pozadujici, tu podle me utopii, a to vybalancovani class. Ono to nikdy nebude uplne vybalancovane a ani nemuze byt a bohuzel si myslim, ze neustale stezovani si na nevybalancovanost je jednim z hlavnich duvodu, proc blizzard pridal nove a obcas pro onu classu zcela atypicke spelly v podstate uz vsem.Nadruhe strane ja bych to nevidel zase tak tragicky, ono to neni zase tak zle, jak casto tvrdi lide, kteri do areny pomalu ani nenakoukli a uzaviraji zavery na zaklade navstevy random bg v zelenem gearu..Jo a podcast byl super, tesim se na dalsi =)

Zakys 27.10.2013 19:43

To je fakt no... Teď má každá classa healy a mega CCček. Spíše bych hlavně ubral v tech statech. Nechápu proc je tak navyšují(čísla jak v loterii). Ten dmg burst by ani tak nevadil ale chodit areny s tím že do tebe stokrát napálí někdo fear a potom ti dá control a jeste ti dá plno stunů mě taky nějak 2x nebaví. Ale...dá se to zvládnout

milanko 27.10.2013 19:27

Ďalšie super video.Neviem či to renderuje hanzik ale hodilo by sa trochu pridať zvuk lebo davela bolo dosť slabo počuť napríklad.Neviem o w4 sa nehovorilo nič a myslim že teraz sa budu snažiť chvílu viezť na wowku ako takému kedže je tu hs a ešte aj ta nova dota od blizzu čo obe hry vlastne funguju na postavach z world of warcraft ale určite by celý rebuild veľmi dobre spravil ďalší warcraft resp. w4. Mne osobne by sa páčilo kebyže každý nový spell by sa učil viac ako len že pridem k trénerovy dam mu pár silverov a ide sa bolo by super kebyže napríklad na vyvolanie démona za locka by si ho musel najprv poraziť takžiež obnovenie q linie za shamika by nebolo zle keď človek prešiel všetky hory a dosiahol obrovské dobrodrúžstva bolo to fakt odmeňujúce neni to ako grindenie niečoho stále toho istého ale skôr nové a nové dobrodrúžstva kebyže spravia zaujímavejšie expenie v pohode by ho mohli aj predĺžiť napr. by som si zašiel bg dostal by som tam expi potom nejakého world bossa resp. myslim elitku zase potom dungeon a zaujímavými Q som myslel napríklad že by vás uniesol nejaký potvorak ktorého by ste pri expení stretli.A mohli by si odpustiť hc raidy podľa mňa je to kravina ktoré iba zvetšuje content neviem načo je dobre že človek čo progresuje jedneho bossa tri dni na normale musí to isté robiť zase na hcčku za lepší gear to postráda logiku .A ano pvp je dosť zmenené čo si pamätám tak napriklad taký war mal minimum ccčok myslim iba omráčenie ani liečiť sa nemohol to robilo z každej healovacej classy uniká teraz keď sa každá classa môže liečiť ma ccčka a burstom v bg daju do troch sekúnd to fakt nie je sranda.A bee wotlk nebol najlepši čo pridali heirloomky mam iba agro na všetkych týchto hráčov nebolo by zlé pridať späť recepty ku frakciam a nie nabuchať tam 10 epic vecí 25 rare vecí enchant a mounta.A nehovorte mi že zdieľanie mountov je super vec je to taká kravina ako z titulmi keď vidíte lvl 1 čo majú titul of four winds ... proste nemôžte sa od ostatných hráčov čím odlíšiť keď každý má množstvo titulov a mountov UU BEBE zaplačem ešte raz nech spravia na 70 a 60 raid finder kde by bola ako podmienka achiv z hc dungov je to oveľa vierohodnejšie ako ísť dobugovaný malo levlový raid alebo dung zo spellami ktoré by tam človek nemal mať.

Zakys 27.10.2013 19:01

Hanokal
a tobě vadí že budeš cca o 899 Kč bohatší
Cenu neřeším. Jen mě zajímalo jak by to vyřešili kdyby to tak bylo. A i kdyby tak co ti tech 899Kč udělá za tu dobu kdy vyleze na svět další datadisk ? No asi nic moc.

Hanokal 27.10.2013 18:21

a tobě vadí že budeš cca o 899 Kč bohatší

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet