Ra-Den nejspíše umřel

http://wowfan.cz//pic/MoP/patch_52/ToT/TOT_HC_Race
V tomto týdnu se toho stalo mnoho. Tedy alespoň co se Throne of Thunder týče. Čínské guildě 七 煌 se podařilo pár pěkných kousků. Jako první v Asii zabila na 25-man Lei Shena a před pár hodinami se povedl další kousek, který se nejspíše zapíše do světových statistik prvenství. Podle všeho to vypadá, že na světě máme první zabití Ra-Dena! Je tu ovšem dost věcí, které jsou diskutabilní a dávají asijským hráčům mnoho výhod. 七 煌 dle všeho hned po zabití Lei Shena změnila svůj raid na 10 man a šla se podívat, co může čekat od Ra-Dena. S možností dvou raid-locků si udělala souboj v podstatě mnohem jednodušší. To vše by bylo samozřejmě v pořádku, protože se to dělalo již v minulosti. Problém ovšem nastal, když se boss zastavil na 5.5% HP, změnil se na friendly jednotku, rozdal achievementy a loot. Guilda celý incident nahlásila a teď se čeká, zda se jedná o oprávněné zabití nebo ne. Raid Leader guildy se nechal slyšet, že se nejspíše jedná o exploit a že bosse budou zkoušet dále, aby přišli na co nejvíce informací. Dle neoficiálních zdrojů se jedná o chybu, za kterou by mohli addi bosse, kteří se údajně dají v souboji vynechat a tak znemožnit Ra-denovi kouzlit po celou dobu souboje. Oněch 5.5 procent je prý součást boje a boss na těchto procentech svůj souboj opravdu vzdá. Co je na tom ovšem pravdy se dozvíme, až to potvrdí Blizzard nebo guilda, která bosse zabije jako druhá.
Raden China Potencionální Zabití
Malou zajímavostí může být i souvětí, které Ra-Den po své smrti řekne.
Počkat. Nejsem váš nepřítel, jste silní. Ještě silnější než on. Možná máte pravdu, možná je naděje.


Naposledy upravil/a Hanzik 08.04.2013 v 22:21:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

FIFAV 09.04.2013 23:22

podle mě patch 5.5 bude Y'Shaarj

Muradin 09.04.2013 22:42

Pandarie je můj neojoblíbenější kontinent takže mě zajímá její historie a proto se moc těším co se dozvíme o Shaohaovi ten mě zajímal již od začátku. Ten jeho nový model je dobrý jen jsem čekal , že bude trochu starší , ale to nevadí i tak je moc pěkný.

DaveL 09.04.2013 21:36

bulljoker
zapoměl jsi na Sha of Happines
♥ {◕ ◡ ◕} ♥

Sharz 09.04.2013 21:32

bulljoker
zapoměl jsi na Sha of Happines
Ta už je tak okoukaná, že o ní začne za chvíli přemýšlet i sám Metzen.

bulljoker 09.04.2013 21:29

Sharz
Další poznámka - jména Sha elementů jsou názvy negativních emocí. O Sha of Pride, jako té, která souvisí s Garroshem, se mluví hodně. Dále se zde vyskytují názvy jako Sha of Violence, Sha of My Little Pony nebo Sha of Hello Kitty.
zapoměl jsi na Sha of Happines

Muradin 09.04.2013 20:43

Tak já se tu bavím se všemi lidmi co zde jsou.Ano já jsem to také chtěl napsat stručně.Ale byl by to poměrně dobrý patch po 5.4 po válce mezi Allianci a Hordou bych si dal ještě jeden třeba pouze Pandarenský patch.

Sharz 09.04.2013 20:33

Další poznámka - jména Sha elementů jsou názvy negativních emocí. O Sha of Pride, jako té, která souvisí s Garroshem, se mluví hodně. Dále se zde vyskytují názvy jako Sha of Violence, Sha of My Little Pony nebo Sha of Hello Kitty.

Sharz 09.04.2013 20:25

Jestli se bavíš se mnou, tak to pro mě není nic nového. Přesně to, co jsi uvedl, je napsáno na fórech a tam mnohem lépe rozvedeno. To, co jsi napsal, je základní téze z fóra přelouskaná do češtiny. Pro doplnění - sedmý Sha Element je možná Sha of Pride.

Mordecay 09.04.2013 20:19

Muradin
...přece jen říkaly , že by se měl objevit i sedmý Sha...
A že sa aj ukáže!

Muradin 09.04.2013 20:07

Ano nejspiš se s nim ještě setkáme , ale Y'Shaarj by měla být mrtvá no , ale známe to se smrtí starých bohů takže se nejspiš nějak vrátí , ale nevím je tu možnost , že Y'Shaarj se už řešit nebude a nechají ji mrtvou ,ale stejně mam pocit , že se ukáže.Mám takový pocit , že zabitím všech Sha by se mohla vrátit do své původní podoby přece jen říkaly , že by se měl objevit i sedmý Sha , protože proč by Shaohao Sha pouze uvěznil proč by je nezničil když to dokáže třeba jako v Temple of Jade Serpent 5 lidí tak on by to jistě s pomocí také dokázal. Proč by je pouze ukryl? Aby znovu mohli někdy znovu utéct?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet