Ra-Den nejspíše umřel

http://wowfan.cz//pic/MoP/patch_52/ToT/TOT_HC_Race
V tomto týdnu se toho stalo mnoho. Tedy alespoň co se Throne of Thunder týče. Čínské guildě 七 煌 se podařilo pár pěkných kousků. Jako první v Asii zabila na 25-man Lei Shena a před pár hodinami se povedl další kousek, který se nejspíše zapíše do světových statistik prvenství. Podle všeho to vypadá, že na světě máme první zabití Ra-Dena! Je tu ovšem dost věcí, které jsou diskutabilní a dávají asijským hráčům mnoho výhod. 七 煌 dle všeho hned po zabití Lei Shena změnila svůj raid na 10 man a šla se podívat, co může čekat od Ra-Dena. S možností dvou raid-locků si udělala souboj v podstatě mnohem jednodušší. To vše by bylo samozřejmě v pořádku, protože se to dělalo již v minulosti. Problém ovšem nastal, když se boss zastavil na 5.5% HP, změnil se na friendly jednotku, rozdal achievementy a loot. Guilda celý incident nahlásila a teď se čeká, zda se jedná o oprávněné zabití nebo ne. Raid Leader guildy se nechal slyšet, že se nejspíše jedná o exploit a že bosse budou zkoušet dále, aby přišli na co nejvíce informací. Dle neoficiálních zdrojů se jedná o chybu, za kterou by mohli addi bosse, kteří se údajně dají v souboji vynechat a tak znemožnit Ra-denovi kouzlit po celou dobu souboje. Oněch 5.5 procent je prý součást boje a boss na těchto procentech svůj souboj opravdu vzdá. Co je na tom ovšem pravdy se dozvíme, až to potvrdí Blizzard nebo guilda, která bosse zabije jako druhá.
Raden China Potencionální Zabití
Malou zajímavostí může být i souvětí, které Ra-Den po své smrti řekne.
Počkat. Nejsem váš nepřítel, jste silní. Ještě silnější než on. Možná máte pravdu, možná je naděje.


Naposledy upravil/a Hanzik 08.04.2013 v 22:21:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bulljoker 09.04.2013 10:10

Ellendway
Četl jsi vůbec ten článek? Myslel jsem, že jsem srozumitelně vysvětlil, že se nejspíše jedná o exploit/bug
jo jenže já si myslím že to bug není takže proto to píšu

glararan 09.04.2013 09:38

Tak teď by mě zajímalo jestli Ra-Den bude někdy bojovat po boku, když je přítel.

jurman 09.04.2013 07:40

No ja bych tipoval ze mluvi o posledni sha nebo o tom starém bohu podle intra a toho zaveru.Intro reci:For millennia I have waited in darkness, in silence pierced only by the shrieks of the tormented, my dreams a waking nightmare. I see the naive hope in your eyes... You think you are my saviors? Wring that mocking pity from your hearts and focus it inwards, for you shall soon know my agony. This twisted world is beyond redemption... beyond the reach of deluded heroes... The only answer to corruption... is destruction. And that begins now.A tohle je cela jeho věta po jeho poražce: Wait! I am... I am not your enemy. You are powerful, more powerful than he was, even... perhaps you are right... Perhaps there is still hope. But there is a yawning chasm of darkness beneath you mortals, vast, endless, and all consuming... I do not believe that you can correct this doomed course... But you have earned the right to try. Farewell.

Bellatrix 09.04.2013 01:07

Muradin
A taky mě dost zarazilo to co říká o kom to mluvil? Jestli jen neveděl o smrti Lei Shena a nebo myslel někoho nebo něco jiného?
*nemůže si pomoct a musí myslet na Staré bohy, konkrétně na Y'Shaarj*
Šéfredaktor WoWfan.cz

Muradin 08.04.2013 22:54

A taky mě dost zarazilo to co říká o kom to mluvil? Jestli jen neveděl o smrti Lei Shena a nebo myslel někoho nebo něco jiného?

Muradin 08.04.2013 22:39

Ted nevím kdo to říkal v podcastu ,ale řekl , že co když je Ra-den bonusový boss a jen se vzdá sice po boji , ale přece.Je tu navíc ta náhoda , že zrovna 5,5 procenta?Nevím teda , ale proč by prostě Blizz nedal Ra-denovi o tech 5,5 procent mín což pokud to není bug by mohlo znamenat , že Ra-den přežíje nebo jestli těch zbylích 5,5 procenta už nemáme namplatit jen tak.Kdyby přežil bylo by to dost zajímavé.

Ellendway 08.04.2013 22:31

bulljoker
hm..sem myslel že to bude na dýl
Četl jsi vůbec ten článek? Myslel jsem, že jsem srozumitelně vysvětlil, že se nejspíše jedná o exploit/bug

bulljoker 08.04.2013 22:30

hm..sem myslel že to bude na dýl

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet