Ra-Den nejspíše umřel

http://wowfan.cz//pic/MoP/patch_52/ToT/TOT_HC_Race
V tomto týdnu se toho stalo mnoho. Tedy alespoň co se Throne of Thunder týče. Čínské guildě 七 煌 se podařilo pár pěkných kousků. Jako první v Asii zabila na 25-man Lei Shena a před pár hodinami se povedl další kousek, který se nejspíše zapíše do světových statistik prvenství. Podle všeho to vypadá, že na světě máme první zabití Ra-Dena! Je tu ovšem dost věcí, které jsou diskutabilní a dávají asijským hráčům mnoho výhod. 七 煌 dle všeho hned po zabití Lei Shena změnila svůj raid na 10 man a šla se podívat, co může čekat od Ra-Dena. S možností dvou raid-locků si udělala souboj v podstatě mnohem jednodušší. To vše by bylo samozřejmě v pořádku, protože se to dělalo již v minulosti. Problém ovšem nastal, když se boss zastavil na 5.5% HP, změnil se na friendly jednotku, rozdal achievementy a loot. Guilda celý incident nahlásila a teď se čeká, zda se jedná o oprávněné zabití nebo ne. Raid Leader guildy se nechal slyšet, že se nejspíše jedná o exploit a že bosse budou zkoušet dále, aby přišli na co nejvíce informací. Dle neoficiálních zdrojů se jedná o chybu, za kterou by mohli addi bosse, kteří se údajně dají v souboji vynechat a tak znemožnit Ra-denovi kouzlit po celou dobu souboje. Oněch 5.5 procent je prý součást boje a boss na těchto procentech svůj souboj opravdu vzdá. Co je na tom ovšem pravdy se dozvíme, až to potvrdí Blizzard nebo guilda, která bosse zabije jako druhá.
Raden China Potencionální Zabití
Malou zajímavostí může být i souvětí, které Ra-Den po své smrti řekne.
Počkat. Nejsem váš nepřítel, jste silní. Ještě silnější než on. Možná máte pravdu, možná je naděje.


Naposledy upravil/a Hanzik 08.04.2013 v 22:21:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sharz 09.04.2013 19:35

Stále ale zůstáváme u starého boha. Možná ho uvidíme až někdy potom.Je opravdu jedno, zda je to Echo podoba nebo hmotná podoba. Prostě je to ten starý bůh a jednou ho asi budeme muset zabít, když na něj Blizzard upozorňuje.Tento starý bůh navíc hodně souvisí se sedmi Sha hlavními elementy a Pandárií.Když si přečteš fóra, kde píšou opravdu znalí lidé, budeš mít pár mých argumentů navíc a já tu nebudu muset vypisovat deset souvětí.

Muradin 09.04.2013 19:23

No ten hlas to nejspiš nebude přímo on podle mě to bude říkat Echo of Y'Shaarj ,která bude v patchi 5.3

Sharz 09.04.2013 19:17

Přečtěte si battle.net fóra. Informace o Ra-Denovi zní dost uvěřitelně a souvisí se zmíněným starým bohem. V PTR files se dokonce nachází i voice starého boha.

Muradin 09.04.2013 18:18

No jestli to byl Y'Shaarj to nevím je to dost možné ,ale nevím Jste silnější než on to mi příde divné aby jsme byly silnější než starý bůh , který dával zabrat i Titánům.Taky jsem chvili uvažoval o tom Mogu/Titanovi , ale to spiš ne , protože je to nejpiš Titanic Watcher pokud se s ním teda něco nestalo.A ted mě tak napadlo , že by o něm možná mluvit mohl co když to nebyl výtvor Titanů , ale stvořili ho Mogu? Tím pádem by byl na jejich straně a mohl by být dost nebezpečný , ale zase nevím kde by se měl vyskytnout.

Akari 09.04.2013 17:49

až bude nějaký příští podcast tak by se mohlo několik minut věnovat dosavadnímu progressu t15.

Draculla 09.04.2013 14:33

Bellatrix
Ha, jsem ráda, že jsem se s váma shodla, už jsem myslela, že jsem magor, kterej všude vidí Starý bohy (ocž sice jsem, ale whatever )Anyway, podle mě jde určitě o Y'Shaarj, pač to je takovej MoP Starej bůh, kdežto N'Zoth se tak nějak táhne napříč datadiskama... O tom se podle mě v MoP nic moc novýho nedozvíme, natož abychom s ním třeba bojovali.
http://www.youtube.com/watch?v=yPg5C7kUwXg

cerberos 09.04.2013 14:31

Radena přirovnávám k bossovi v Ulduaru Algalonovi,taky ho nakonec nezabijete a též řekne něco v tom smyslu,že my tvorové máme naději nebo něco takového,a Raden určitě má namysli toho starého boha..mantidé o něm v zavěrečném questu za Klaxxi,taky mluvili...

Bellatrix 09.04.2013 14:02

Ha, jsem ráda, že jsem se s váma shodla, už jsem myslela, že jsem magor, kterej všude vidí Starý bohy (ocž sice jsem, ale whatever )Anyway, podle mě jde určitě o Y'Shaarj, pač to je takovej MoP Starej bůh, kdežto N'Zoth se tak nějak táhne napříč datadiskama... O tom se podle mě v MoP nic moc novýho nedozvíme, natož abychom s ním třeba bojovali.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Mondel 09.04.2013 13:55

jurman
No ja bych tipoval ze mluvi o posledni sha nebo o tom starém bohu podle intra a toho zaveru.Intro reci:For millennia I have waited in darkness, in silence pierced only by the shrieks of the tormented, my dreams a waking nightmare. I see the naive hope in your eyes... You think you are my saviors? Wring that mocking pity from your hearts and focus it inwards, for you shall soon know my agony. This twisted world is beyond redemption... beyond the reach of deluded heroes... The only answer to corruption... is destruction. And that begins now.A tohle je cela jeho věta po jeho poražce: Wait! I am... I am not your enemy. You are powerful, more powerful than he was, even... perhaps you are right... Perhaps there is still hope. But there is a yawning chasm of darkness beneath you mortals, vast, endless, and all consuming... I do not believe that you can correct this doomed course... But you have earned the right to try. Farewell.
Y´rshaaj je prakticky sha pravdepodobne hovori o jeho úplnej forme ako o starom bohovi alebo sa možno vyjadruje o N´zothovi ale o tom pochybujem skôr o tom Y´rshaajovy.

Alanise 09.04.2013 12:18

Klikiháky nechápu, ale nečekaně na bonus loot goldy... S tím by se spíš mělo něco dělat:-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet