Vyhrajte Ashbringer s CREW a WoWfan.cz

/pic/news/ashbringer

Ve spolupráci s nakladatelstvím CREW jsme si pro vás připravili další soutěž! Tentokrát můžete vyhrát parádní komiks World of Warcraft: Ashbringer od Mickyho Neilsona, Ludoa Lullabiho a Tonyho Washingtona. O vydání komiksu v češtině jsme se již zmiňovali minulý měsíc, teď však máte šanci získat jej zdarma, jen s trochou znalostí a štěstí.

Nakladatelství CREW můžeme velice děkovat, že se i parádní World of Warcraft komiksy v americkém stylu dostávají k nám do České republiky. Motto nakladatelství „Světové komiksy česky“ určitě na Ashbringera pasuje, pro fanoušky komiksů však nabízí mnoho dalších zajímavostí. Mezi vydanými tituly můžete najít takové skvosty jako je třeba Preacher, Star Wars, Predator, Spiderman, ale také Garfield nebo Simpsonovi.

Pokud se vám nezadaří v soutěži, určitě si nezapomeňte Ashbringera koupit! Pokud se Ashbringer v našich končinách uchytí, dočkáme se totiž i dalších World of Warcraft komiksů!

Samotná soutěž bude jednoduchá, stačí odpovědět na pět lehkých otázek a zkusit přijít i na jednu těžší, výsledky pak musíte poslat na náš email (více níže). Pozor, abyste se mohli zúčastnit, musí se vám „líbit“ naše Facebook stránka (musíte být mezi fanoušky).

Otázky do soutěže najdete na naší Facebook stránce.

Pravidla soutěže

  • Soutěžící musí odpovědět na 6 otázek, které najdete na naší Facebook stránce.
  • Správné odpovědi zasílejte na email: soutez@wowfan.cz a jako předmět uveďte "Soutěž s CREW".
  • DŮLEŽITÉ! – V emailu uveďte kromě odpovědí na otázky tyto informace: váš nick, pod kterým jste registrováni na tomto webu (pozor, ne na fóru) a jméno vašeho Facebook účtu. Tento Facebook účet musí být fanouškem naší Facebook stránky. Emaily, které nebudou dané údaje obsahovat, nebudou zaraženy do soutěže.
  • Email, ze kterého pošlete odpovědi, se musí shodovat s emailem, pod kterým jste zaregistrováni na tomto webu!
  • Výše zmíněná opatření jsou zde hlavně kvůli podvodným hlasováním, děkujeme, že je respektujete.
  • Zúčastněním se soutěže souhlasíte s těmito pravidly, jejichž porušení bude potrestáno vyloučením ze soutěže.
  • Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři ani moderátoři webu či fóra.
  • Na konci soutěže vybereme účastníky se správnými odpověďmi a vylosujeme z nich tři výherce, z nichž každý získá komiks Ashbringer od nakladatelství CREW.
  • Soutěž končí 7. 7. 2011 úderem půlnoci. Vyhodnocení proběhne co nejdříve poté.
  • Výherci budou kontaktováni po zveřejnění výsledků soutěže.
  • Každý se smí zúčastnit pouze jednou

Zúčastnit se mohou i Slováci.

Cena

ashbringer comics Království Loraeronu si snad ani na jeden rok neodpočine. Když zrovna lidé nevyhlásí válku orkům, tak jsou to šiky nemrtvých, které roznášejí na prohnilých kopytech lidská města, anebo tajemná partička bytostí z jiné dimenze, které nechtějí nic menšího, než převzít vládu nad světem. Válka není složena jen z odletujících hlav – válku dělají lidé. A právě osudům rytířů Řádu Stříbrné ruky, který se rozpadá na Bělostný úsvit a Šarlatové křižáky, se věnuje kniha World of Wacraft: Ashbringer . Všechno, co jste kdy chtěli vědět o osudu Azerothu, se v ní dočtete. Však za ní také stojí odborníci na slovo vzatí! Scénář napsal Micky Neilson z Blizzard Entertainment a za ilustrace jsou zodpovědní Ludo Lullabi (Lanfeust Quest, World of Warcraft Book One ) a Tony Washington.

Autor / Kreslí: Nelison Micky / Lullabi Ludo a Washington Tony
Překlad / Obálka: Pavel Dobrovský / Chris Robinson
Stran: 136
Nakladatelství: Crew
Koupit: CREW


Naposledy upravil/a Wrent 23.06.2011 v 23:43:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Serwak 25.06.2011 11:30

Za dobrotu na žebrotu…A kdyby na webu byla soutěž o nejlepší obrázek/článek, taky byste si stěžovali, že se nemůžete zúčastnit, i když splňujete všechny podmínky, až na to, že nemáte na danou věc talent?

Ellendway 25.06.2011 09:10

Wrent
Ok, příště se rovnou vykaslu na schaneni sponzorů, případně si rovnou komiksy nechám a prodam ... běžte mi s timhle někam ...
Nenervuj se. Místo aby byli rádi, že s nimi vůbec někdo komunikuje tak si ještě stěžují. U další soutěže (jestli nějaká bude) se na ně vykašleme a ať si protestují jak chtějí. Dáme soutěž třeba na fuckbook.com. Nikomu nedochází, že jsi CREW přemlouval delší dobu na to, abys dostal nějaký počet výtisků zdarma / za zvýhodněnou cenu, zajímá je jen jak tě nasrat. Stejně jako mě, kterému většinou ujedou nervy a má díru ve zdi

Wrent 25.06.2011 00:08

Ok, příště se rovnou vykaslu na schaneni sponzorů, případně si rovnou komiksy nechám a prodam ... běžte mi s timhle někam ...

Honza4545 24.06.2011 22:06

Ellendway
My nikoho nenutíme. Nikde nemáš v pravidlech napsáno, že se soutěže musíš zúčastnit.
Nepíši o tom že se soutěže musí všichni povině zůčastnit ale o tom že právě tímto některým lidem kteří nedůvěřují socialním sítím bráníte se soutěže zůčastnit.Je to jakoby ste napsali Nemáš Facebook nemůže soutěžit.Hale ty máš facebook soutěžit můžeš.Chápu že si chcete zvíšit populárnost FB stránky ale tohle se mi zdá trošku krok vedle.

Esperanta 24.06.2011 21:57

Ellendway
My nikoho nenutíme. Nikde nemáš v pravidlech napsáno, že se soutěže musíš zúčastnit.
Tak... a to je to co jsem chtěla říct... není to o machrování že nemám FB účet... je to o tom co právě vystihl tady kolega

Ellendway 24.06.2011 21:57

Honza4545
Nepřijde vám blbé takto rovnou odstranit lidi ze soutěže kteří mají všechny podmínky až na jednu a tou je ůčet na facebooku protože stejně jako já nedůvěřují těmto sociálním sítím nebo je nevyůžívají a vy je tímto nutíte aby si ůčet k soutěži pořídili ?
My nikoho nenutíme. Nikde nemáš v pravidlech napsáno, že se soutěže musíš zúčastnit.

Honza4545 24.06.2011 21:53

Nepřijde vám blbé takto rovnou odstranit lidi ze soutěže kteří mají všechny podmínky až na jednu a tou je ůčet na facebooku protože stejně jako já nedůvěřují těmto sociálním sítím nebo je nevyůžívají a vy je tímto nutíte aby si ůčet k soutěži pořídili ?

Jerryky 24.06.2011 20:51

Bronh
A k cemu vlastne to ..? =) to Vam jde vazne jen o tom mit ten jeden click od kazdeho na FB ..? asi Vam nejde o rozsireni fanousku na FB, kdyz nabadete, aby byl po soutezi byl FB vymazan =)) ..
Byly bychom sami proti sobě, kdyby nám nešlo i o fanoušky na FB, to, že se tu někdo zmínil o smazání, šlo o jeho účet, nikomu nemůžeme bránit, aby to pak nesmazal nebo něco podobného. Každému by mohlo dojít, že nejde jen o návštěvnost z facebooku, ale také o fanoušky, nebo to se musí všechno psát, aby to bylo jasné?

Narameus 24.06.2011 19:34

Wrent a Ellendway, máte pravdu, ty statistiky jsou lecos vysvětlující. Neznám je a hloubka toho propadu v návštěvnosti mě šokovala. Neznal jsem samozřejmě ani míru důležitosti FB pro zdroje provozu, jak píše Wrent. Myslím si, že teď už rozumím o co jde, takže děkuji za odpovědi.to Gustafa: Jestli máš dojem, že šlo jen o like/hate FB, tak já sice nebudu reagovat za všechny, jako ty, když používáš nikoho ve významu svojí první osoby, ale pouze za sebe a napíšu ti, že z mé strany nikoliv, veř si či ne.Na závěr svého působení v tét konkrétní diskusi, bych rád pouze dodal, že jsem taktéž zvědav na odpověď na otázku, kterou napsal Bronh.

Bronh 24.06.2011 17:36

Wrent
když se zaregistruješ pod falešným jménem, nepřidáš si ani jednoho přítele, jen nás a po soutěži se smažeš, tak se nic nestane...
Wrent
však to tak je. Je to na FB i tady ... bez FB se nedovíš otázky (a ono stejně dovíš, není to skrytý), bez webu zas pravidla. Navíc účet musíš mít na obou službách.
A k cemu vlastne to ..? =) to Vam jde vazne jen o tom mit ten jeden click od kazdeho na FB ..? asi Vam nejde o rozsireni fanousku na FB, kdyz nabadete, aby byl po soutezi byl FB vymazan =)) ..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet