Vyhrajte Ashbringer s CREW a WoWfan.cz

/pic/news/ashbringer

Ve spolupráci s nakladatelstvím CREW jsme si pro vás připravili další soutěž! Tentokrát můžete vyhrát parádní komiks World of Warcraft: Ashbringer od Mickyho Neilsona, Ludoa Lullabiho a Tonyho Washingtona. O vydání komiksu v češtině jsme se již zmiňovali minulý měsíc, teď však máte šanci získat jej zdarma, jen s trochou znalostí a štěstí.

Nakladatelství CREW můžeme velice děkovat, že se i parádní World of Warcraft komiksy v americkém stylu dostávají k nám do České republiky. Motto nakladatelství „Světové komiksy česky“ určitě na Ashbringera pasuje, pro fanoušky komiksů však nabízí mnoho dalších zajímavostí. Mezi vydanými tituly můžete najít takové skvosty jako je třeba Preacher, Star Wars, Predator, Spiderman, ale také Garfield nebo Simpsonovi.

Pokud se vám nezadaří v soutěži, určitě si nezapomeňte Ashbringera koupit! Pokud se Ashbringer v našich končinách uchytí, dočkáme se totiž i dalších World of Warcraft komiksů!

Samotná soutěž bude jednoduchá, stačí odpovědět na pět lehkých otázek a zkusit přijít i na jednu těžší, výsledky pak musíte poslat na náš email (více níže). Pozor, abyste se mohli zúčastnit, musí se vám „líbit“ naše Facebook stránka (musíte být mezi fanoušky).

Otázky do soutěže najdete na naší Facebook stránce.

Pravidla soutěže

  • Soutěžící musí odpovědět na 6 otázek, které najdete na naší Facebook stránce.
  • Správné odpovědi zasílejte na email: soutez@wowfan.cz a jako předmět uveďte "Soutěž s CREW".
  • DŮLEŽITÉ! – V emailu uveďte kromě odpovědí na otázky tyto informace: váš nick, pod kterým jste registrováni na tomto webu (pozor, ne na fóru) a jméno vašeho Facebook účtu. Tento Facebook účet musí být fanouškem naší Facebook stránky. Emaily, které nebudou dané údaje obsahovat, nebudou zaraženy do soutěže.
  • Email, ze kterého pošlete odpovědi, se musí shodovat s emailem, pod kterým jste zaregistrováni na tomto webu!
  • Výše zmíněná opatření jsou zde hlavně kvůli podvodným hlasováním, děkujeme, že je respektujete.
  • Zúčastněním se soutěže souhlasíte s těmito pravidly, jejichž porušení bude potrestáno vyloučením ze soutěže.
  • Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři ani moderátoři webu či fóra.
  • Na konci soutěže vybereme účastníky se správnými odpověďmi a vylosujeme z nich tři výherce, z nichž každý získá komiks Ashbringer od nakladatelství CREW.
  • Soutěž končí 7. 7. 2011 úderem půlnoci. Vyhodnocení proběhne co nejdříve poté.
  • Výherci budou kontaktováni po zveřejnění výsledků soutěže.
  • Každý se smí zúčastnit pouze jednou

Zúčastnit se mohou i Slováci.

Cena

ashbringer comics Království Loraeronu si snad ani na jeden rok neodpočine. Když zrovna lidé nevyhlásí válku orkům, tak jsou to šiky nemrtvých, které roznášejí na prohnilých kopytech lidská města, anebo tajemná partička bytostí z jiné dimenze, které nechtějí nic menšího, než převzít vládu nad světem. Válka není složena jen z odletujících hlav – válku dělají lidé. A právě osudům rytířů Řádu Stříbrné ruky, který se rozpadá na Bělostný úsvit a Šarlatové křižáky, se věnuje kniha World of Wacraft: Ashbringer . Všechno, co jste kdy chtěli vědět o osudu Azerothu, se v ní dočtete. Však za ní také stojí odborníci na slovo vzatí! Scénář napsal Micky Neilson z Blizzard Entertainment a za ilustrace jsou zodpovědní Ludo Lullabi (Lanfeust Quest, World of Warcraft Book One ) a Tony Washington.

Autor / Kreslí: Nelison Micky / Lullabi Ludo a Washington Tony
Překlad / Obálka: Pavel Dobrovský / Chris Robinson
Stran: 136
Nakladatelství: Crew
Koupit: CREW


Naposledy upravil/a Wrent 23.06.2011 v 23:43:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

blackdragon 09.07.2011 12:33

Kedy bude vyhodnotenie?

kuliskovec 08.07.2011 11:28

Já jsem si ho kvůli té soutěže založil

DaveL 07.07.2011 17:25

Honza4545
Bez urážky ale já nevidím logiku zakládat si FB ůčet jen proto abych se mohl zůčastnit soutěže
Tak máš smůlu no.. UMAD BRO?

Honza4545 07.07.2011 17:05

kuliskovec
když nemáš facebook tak si ho založa řek bych že ta šestá otázka je 2 nejlehčí
Bez urážky ale já nevidím logiku zakládat si FB ůčet jen proto abych se mohl zůčastnit soutěže

kuliskovec 06.07.2011 09:54

když nemáš facebook tak si ho založa řek bych že ta šestá otázka je 2 nejlehčí

Honza4545 27.06.2011 08:19

Serwak
Není, ale pokud chceš lepší, tak tady ho máš: Mohli byste si stěžovat, že se nemůžete zúčastnit soutěže, protože nejste registrovaní tady na webu (což nemůžete, protože neregistrovaní nemůžou psát komentáře) nebo protože nemáte e-mail, protože mu nedůvěřujete.
Tohle taky považuji za jiný příklad protože regitrace zde na webu je především proto aby se zabránilo podvodům a e-mail proto aby bylo možné se s výhercem zkontaktovat.Zatím co povinnost mít facebook je jen proto abyste si navíšili návštěvnost své facebook stránky.Ale dobře nechci se hádat.

Caro 26.06.2011 20:56

Serwak
Pamatujte, že soutěže děláme pro vás a vaše připomínky bereme v potaz, proto se nemusíte bát, že k příští soutěži budete muset být registrovaní na FB.
tohle stacilo napsat hned na zacatku po par nesouhlasnych postech a zadna dalsi diskuse by nebyla

Javorovej 26.06.2011 18:02

Ellendway
Ano, neznemožnili jsme soutěžit 700 milionům lidí, kteří jsou na FB. A ano, Serwak má pravdu, další soutěž bude a budete muset být registrování na lide.cz, kde budete muset mít odchatováno minimálně 15 dní...
a to ještě v sekci o zahradnictví!

Ellendway 26.06.2011 17:53

Ano, neznemožnili jsme soutěžit 700 milionům lidí, kteří jsou na FB. A ano, Serwak má pravdu, další soutěž bude a budete muset být registrování na lide.cz, kde budete muset mít odchatováno minimálně 15 dní...

Serwak 26.06.2011 17:41

Abych to shrnul:Nevím, co na tom nechápete, i když tady budete říkat, že je to nespravedlivé, tak s tím stejně nic neuděláte, protože pravidla soutěže se měnit nebudou. Takže se smiřte s tím, že tato soutěž je zaměřená na lidi registrované na FB. Dále nechápu, proč tady řešíte FB, je logické, že existují jeho odpůrci, zastánci a překvapivě i lidé, které neustálé žabomyší války nebaví.Nesnažte se tvrdit, že takovéto diskuze o „ničem“ nejsou u každé druhé soutěže tady na webu. Prostě na světě neexistuje nic, co by se líbilo/vyhovovalo všem.

Honza4545
Serwak toto je ůplně jiný případ než jaký se tu řeší/řešil.
Není, ale pokud chceš lepší, tak tady ho máš: Mohli byste si stěžovat, že se nemůžete zúčastnit soutěže, protože nejste registrovaní tady na webu (což nemůžete, protože neregistrovaní nemůžou psát komentáře) nebo protože nemáte e-mail, protože mu nedůvěřujete (což taky nemůžete, protože bez e-mailu se nedá na webu registrovat a tím pádem psát komentáře). Takže podle vás, teď mluvím ke všem kritikům soutěže, znemožňujeme účast v soutěži skoro celému světu až na pár tisícovek lidí, kteří splňují určitá kritéria.Pamatujte, že soutěže děláme pro vás a vaše připomínky bereme v potaz, proto se nemusíte bát, že k příští soutěži budete muset být registrovaní na FB. A o Facebooku se běžte hádat jinam. Děkuji.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet