Vyhrajte Ashbringer s CREW a WoWfan.cz

/pic/news/ashbringer

Ve spolupráci s nakladatelstvím CREW jsme si pro vás připravili další soutěž! Tentokrát můžete vyhrát parádní komiks World of Warcraft: Ashbringer od Mickyho Neilsona, Ludoa Lullabiho a Tonyho Washingtona. O vydání komiksu v češtině jsme se již zmiňovali minulý měsíc, teď však máte šanci získat jej zdarma, jen s trochou znalostí a štěstí.

Nakladatelství CREW můžeme velice děkovat, že se i parádní World of Warcraft komiksy v americkém stylu dostávají k nám do České republiky. Motto nakladatelství „Světové komiksy česky“ určitě na Ashbringera pasuje, pro fanoušky komiksů však nabízí mnoho dalších zajímavostí. Mezi vydanými tituly můžete najít takové skvosty jako je třeba Preacher, Star Wars, Predator, Spiderman, ale také Garfield nebo Simpsonovi.

Pokud se vám nezadaří v soutěži, určitě si nezapomeňte Ashbringera koupit! Pokud se Ashbringer v našich končinách uchytí, dočkáme se totiž i dalších World of Warcraft komiksů!

Samotná soutěž bude jednoduchá, stačí odpovědět na pět lehkých otázek a zkusit přijít i na jednu těžší, výsledky pak musíte poslat na náš email (více níže). Pozor, abyste se mohli zúčastnit, musí se vám „líbit“ naše Facebook stránka (musíte být mezi fanoušky).

Otázky do soutěže najdete na naší Facebook stránce.

Pravidla soutěže

  • Soutěžící musí odpovědět na 6 otázek, které najdete na naší Facebook stránce.
  • Správné odpovědi zasílejte na email: soutez@wowfan.cz a jako předmět uveďte "Soutěž s CREW".
  • DŮLEŽITÉ! – V emailu uveďte kromě odpovědí na otázky tyto informace: váš nick, pod kterým jste registrováni na tomto webu (pozor, ne na fóru) a jméno vašeho Facebook účtu. Tento Facebook účet musí být fanouškem naší Facebook stránky. Emaily, které nebudou dané údaje obsahovat, nebudou zaraženy do soutěže.
  • Email, ze kterého pošlete odpovědi, se musí shodovat s emailem, pod kterým jste zaregistrováni na tomto webu!
  • Výše zmíněná opatření jsou zde hlavně kvůli podvodným hlasováním, děkujeme, že je respektujete.
  • Zúčastněním se soutěže souhlasíte s těmito pravidly, jejichž porušení bude potrestáno vyloučením ze soutěže.
  • Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři ani moderátoři webu či fóra.
  • Na konci soutěže vybereme účastníky se správnými odpověďmi a vylosujeme z nich tři výherce, z nichž každý získá komiks Ashbringer od nakladatelství CREW.
  • Soutěž končí 7. 7. 2011 úderem půlnoci. Vyhodnocení proběhne co nejdříve poté.
  • Výherci budou kontaktováni po zveřejnění výsledků soutěže.
  • Každý se smí zúčastnit pouze jednou

Zúčastnit se mohou i Slováci.

Cena

ashbringer comics Království Loraeronu si snad ani na jeden rok neodpočine. Když zrovna lidé nevyhlásí válku orkům, tak jsou to šiky nemrtvých, které roznášejí na prohnilých kopytech lidská města, anebo tajemná partička bytostí z jiné dimenze, které nechtějí nic menšího, než převzít vládu nad světem. Válka není složena jen z odletujících hlav – válku dělají lidé. A právě osudům rytířů Řádu Stříbrné ruky, který se rozpadá na Bělostný úsvit a Šarlatové křižáky, se věnuje kniha World of Wacraft: Ashbringer . Všechno, co jste kdy chtěli vědět o osudu Azerothu, se v ní dočtete. Však za ní také stojí odborníci na slovo vzatí! Scénář napsal Micky Neilson z Blizzard Entertainment a za ilustrace jsou zodpovědní Ludo Lullabi (Lanfeust Quest, World of Warcraft Book One ) a Tony Washington.

Autor / Kreslí: Nelison Micky / Lullabi Ludo a Washington Tony
Překlad / Obálka: Pavel Dobrovský / Chris Robinson
Stran: 136
Nakladatelství: Crew
Koupit: CREW


Naposledy upravil/a Wrent 23.06.2011 v 23:43:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gustafa 23.06.2011 21:54

však je strašný problém vytvořit facebook a dát si tam pouze fanouškovství pro tuhle stránku zůčastnit se soutěže a smazat facebook. proboha lidi kdyby jste se chtěli zůčastnit tak taková blbost vás neodradí

Divinespite 23.06.2011 21:52

skoda facebook nemam jinak bych se zucastnil tohle omezeni na facebook je nanic , jinak dobry ....

kuco 23.06.2011 18:22

Môžu sa zúčastniť aj Slováci všakže?

Caro 23.06.2011 17:20

omezeni pouze na Facebook je blbost

Esperanta 23.06.2011 16:33

Facebook nemám ráda, nechodím tam.Plně souhlasím s Talhofferem.Jsem ráda že jsem si Ashbringer koupila a pokud ho nikdo z fandů nebude mít, přivezu ho na FF Ale očekávám že alespoň někdo z redaktorů ho mít bude

Talhoffer 23.06.2011 16:28

Podminka, ze se souteze muzou zucastnit pouze lidi s facebokem mi prijde trosku... no mimo. Neni dostacujici, ze jsem fnaousek a navstevnik techto stranek? Dle me ano, ale holt, vy jste v tomhle pripade sef. Takze holt hodne zdaru zucastnenym facebook fandům =)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet