Anub'Arak

však během války Pavouků bylo Azjol Nerub na povrchu zničeno a přejmenováno na Northrend. Anub'Arak padl.

Když Kil'Jaden stvořil Krále Lichů, dosadil ho na Ledový trůn a ten zde stvořil Nemrtvé. Lich King se dozvěděl, že Northrend byl kdysi královstvím pavoučích Nerubianů. Dal si zavolat tehdejšího regenta vojsk, a tak se mu povedlo na svou stranu přitáhnout Nerubiany. Ti mu řekli vše o Anub'Arakovi. Ner'Zhul ho oživil do podoby Nemrtvého, ale Anub'Arak se moc nestaral o záležitosti Nemrtvých. DOkonce jim dal i své Nerubiany a snažil se z Northrendu vytvořit staré Azjol-Nerub.

Po zradě Krále Lichů ho chtěl Kil'Jaden zničit. Vyslal proto Illidana, aby tuto špinavou práci vykonal. Arthas musel krále ochránit, ale Sylvanas ho zranila otrávenými šípy, a tak se Ner'Zhulova moc velmi zmenšila. Arthas byl ocrhnutý. Anub'Arak byl vyslán chránit Temného Lorda, ale napadli ho Elfové, kteří mu řekli o Illidanově plánu. Arthas věděl, že se včas k Ner'Zhulovi nedostanou a Anub'Arak navrhl, že by mohli zkusit ruiny Azjol'Nerubu, že pod zemí se tam dostanu dříve a včas.

V podzemí je několikrát napadlo mnoho pavouků a jiných monster, která zde stále přežívala, ale Anub'Arakovi se podařilo prince ochránit. Poté ho chránil i v boji s Illidanem. Illidan byl poražen a Arthas se stal Králem Lichů. Arthas ho odměnil za jeho štědrost a pomohl mu s obnovou Azjol'Nerub. Anub'Arak tam dodnes sídlí a pomáhá stavět chrám Starým Bohům, které on a jeho národ nejvíce uctívají.


Kde se nachází: Azjol-Nerub, Northrend
Frakce: Pohroma, Nerubiani
Rasa: Nemrtvý Nerubian
Postavení: kráľ Nerubianů
Povolání: Pán podzemí


Ze slovenského přepisu přeložil Novom.
(Pokud by někdo měl zájem napsat tento článek lépe, bude vítán. Je mi jasné, že takto je to velice zmatené a nepřehledné, ale věřte, že původní překlad byl ještě o mnoho horší.)


Naposledy upravil/a Novom 12.10.2009 v 10:38:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

spopove 29.01.2023 03:23

2012 Jan 19; 14 1 201 <a href=https://doxycycline.buzz>doxycycline adond puedo comprar</a> Findings From April 12, 2007, to Aug 19, 2010, in Italy, and from Jan 30, 2009, to Jan 10, 2012, in France, 121 patients with CJD were enrolled in the study, 62 of whom were randomly assigned to the treatment group and 59 to the placebo group

Snake Plisken 05.04.2010 21:15

samozrejme treba pred Azjol-Nerubem ty sou podle me zivy ale...no moc jich neni

Steiny88 15.11.2009 16:33

když existují Nemrtvý Nerubiani,jsou někde nějací živí?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet