Spolupráce s Games.cz

/pic/news/fanatics
Jsem velice rád, že můžu po měsících domlouvání se a vylaďování detailů konečně oznámit, že WoWfan.cz začíná spolupracovat s Games.cz, herním portálem, který spadá pod známou firmu Tiscali. Doufáme, že tato spolupráce přinese webu další a další návštěvníky a naše komunita se tak bude ještě více rozšiřovat. S takovýmto velkým partnerem v zádech budeme navíc mít ještě lepší zázemí na vytváření kvalitního obsahu pro naše návštěvníky - čili vás. Touto spoluprácí vstupujeme do skupiny fan stránek Fanatics, do které bylo vybráno pouze několik jednotlivých webů v republice (zatím jsme tam, pokud vím, sami). Tyto fan stránky budou propagovány skrz články a bleskovky na Games.cz. Pro vás současné návštěvníky se vůbec nic nemění, snad jen brzy poznáte nějakou změnu k lepšímu. Web sice reálně bude fungovat na adrese WoWfan.tiscali.cz, ale naše redakce se bude stále prezentovat pod jménem WoWfan.cz. Tato adresa, na kterou jste si všichni určitě zvykli, zůstane i nadále funkční a stále na ní pojedou mimojiné naše blogy nebo fórum. Nemusíte tedy měnit ani své návyky při zadávání adresy nebo záložky. Těšíme se na tuto spolupráci s Games.cz a doufáme, že přinese oběma stranám i vám, návštěvníkům, zasloužené ovoce a že budete stále mít proč nás číst.
Technicky už je snad vše v naprostém pořádku, ale kdybyste narazili na nějaké chyby, upozorněte nás prosím.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 31.05.2011 11:57

Já jsem taky freečkař zatím není tolik peněz abych mohla měsíčně dávat na WoW. Nikdy jsem na offiku nehrála ale snad jednou budu.Spíše je to o lidech, ne o tom zda jsou z free serveru nebo offiku.

Čaňa 30.05.2011 22:11

mno nevim no tiscali nejak moc nemusim ale mozna to pujde

Javorovej 30.05.2011 21:53

Caro
bojim se ze ona vetsi popularita bude znamenat priliv lidi hlavne z freecek :/ (vazne nemam chut diskutovat s freeckarema co vsechno maj bugnuty)
Free content se nám podařilo eliminovat při přechodu do FanSite programu Blizzardu a zdárně ho tu potlačujeme. Nevidim problém v přílivu free hráčů. Pokud budou dodržovat pravidla webu a fora, tak nebude žádný problém (tak jak je tomu doposud - je zde hodně lidí z free serverů a pravidla dodržují).

Caro 30.05.2011 21:49

Wrent
...pro web to výhody má a to hlavně ve větší popularitě...
bojim se ze ona vetsi popularita bude znamenat priliv lidi hlavne z freecek :/ (vazne nemam chut diskutovat s freeckarema co vsechno maj bugnuty)

Civokojd 30.05.2011 21:46

Tak gratuluju, wowfan má teď nový hezký kabátek

Endy 30.05.2011 21:31

Vždyť já vím Divil bych se, kdyby jste to nějak podělali. Vždyť já vám jenom držím nahlas palce a vidím věci občas černě

Bigtooth 30.05.2011 21:08

Nevim jak vám ale mě připadá tiscali jako takové zapomenuté v čase(možná proto že jsem tam nikdy nechodil) --->> jen málo nových lidí

Wrent 30.05.2011 20:18

Pro vás se nic nemění, samozřejmě interně pro web to výhody má a to hlavně ve větší popularitě. Tiscali nám nijak do řemesla fušovat nebude, je to smluvně ošetřeno.Adresa byl vlastně jediný ústupek, který jsme museli kvůli spolupráci podstoupit, ale WoWfan.cz stále je a stále bude funkční, takže kamarádovi můžeš normálně říct běž na wowfan a on se k nám dostane.

milanko 30.05.2011 20:01

Tak načo ste to robili keď sa nič nemeni?to vam teoreticky games.cz da reklamu a hosting zadarmo?tak aspoň ste sa zabezpečili.

Endy 30.05.2011 19:49

Mám smíšené pocity. Na jednu stranu mi je jasné, že to je krok k lepšímu a že se tím rozroste počet návštěvníků, ale na druhou stranu i když sice funguje wowfan.cz, tak mě osobně se třeba nelíbí přesměrování na wowfan.tiscali.cz. Přijde mi to škoda. A také mám strach, co z toho vzejde přímo od Tiscali. Aby vám kluci nefušovali do řemesla a nediktovali nějaký věci, které byste normálně nedělali.Spíš než gratulace vám přeju hodně štěstí a ke gratulacím se uchýlím třeba až za měsíc, až uvidím, jak to opravdu bude fungovat. Takže opravdu hodně štěstí hoši a případné pevné nervy.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet